Διεθνής Ημέρα Μπίρας σήμερα, ενός ποτού που αναμφίβολα είναι μέρος της ζωής μας από παλιά. Ξανθιά, μαύρη ή κόκκινη για κάποιους αποτελεί «παρέα» του φαγητού, της διασκέδασης και της χαλάρωσης.
Γνωρίζατε ότι, η περιστασιακή και μικρής ποσότητας κατανάλωση μπίρας δεν παχαίνει, αντίθετα προσφέρει μια σειρά θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό; Στο ίδιο κείμενο θα γνωρίσετε πολλά ακόμα όπως:
- τη διατροφική της αξία
- τη σχέση της με την περίμετρο της κοιλιάς
- και την παραγωγική της διαδικασία
Διαβάστε το άρθρο Η ΜΠΥΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ των Πάρη Παπαχρήστου, Εύας Ανδρέου, Σταυρούλας Τσατραφίλη, Χρίστιας Κρέκου και Ζωής Πορφύρη από το MEDNUTRITION, στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.