Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Πρωτοποριακός Διαγωνισμός για τα ΜΜΜ της Θεσσαλονίκης: Σκέψου Καινοτόμες Λύσεις – Ανέβασε την Ιδέα – Κέρδισε Δώρα.



Ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός «τρέχει» αυτό το διάστημα για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Θεσσαλονίκης και θα είναι ενεργός στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ μέχρι το τέλος του μήνα (31 Μαρτίου 2017).


Σλόγκαν του: «Σκέψου και εσύ καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην πόλη μας και ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ στην πλατφόρμα Crowdsourcing! Και που ξέρεις μπορεί η ιδέα σου να ψηφιστεί από τους χρήστες ως η πιο καινοτόμα και να κερδίσεις υπέροχα δώρα!»


Σκοπός του διαγωνισμού είναι η συλλογή καινοτόμων ιδεών για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι η αναζήτηση καινοτόμων λύσεων (υπηρεσίες, επιχειρηματικά μοντέλα κ.α.) για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη τους.
Μέρος μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε εγγεγραμμένος χρήστης. Για να υποβάλει κανείς μια ιδέα ή για να αξιολογήσει / σχολιάσει καταχωρημένες ιδέες θα πρέπει να κάνει ΕΓΓΡΑΦΗ. Η διαδικασία της εγγραφής διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό. Ήδη εγγεγραμμένος χρήστης κάνει απλά ΣΥΝΔΕΣΗ.
Η ιδέα υποβάλλεται μόνο σε ένα βήμα.
Κάθε ιδέα αξιολογείται από τους ίδιους τους χρήστες. Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τις ιδέες βάζοντας από 1 έως 5 αστεράκια. Κερδίζουν οι ιδέες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία. Προϋπόθεση είναι μια ιδέα να έχει βαθμολογηθεί από τουλάχιστον 10% των χρηστών της πλατφόρμας.
Οι καλύτερες ιδέες κερδίζουν διάφορα δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.