Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΥΡΙΟ: Βασίλης Λέκκας και Μαρία Ρεμπούτσικα μας ταξιδεύουν στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο


Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση - συναυλία, που θα πάμε συντροφιά, προγραμματίζεται για αύριο, 4 Σεπτέμβρη, στις 9 το βράδυ, στο Άλσος της Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου και Εφέσου, συμβουλευτείτε και τον ΧΑΡΤΗ). Ο Βασίλης Λέκκας και η καλή φίλη Μαρία Ρεμπούτσικα μας ετοιμάζουν ένα ευχάριστο  «Ταξίδι στον Παγκόσμιο Κινηματογράφο».




Ένα ταξίδι στον χρόνο με μουσικές και γνωστά αγαπημένα τραγούδια που σφράγισαν την ιστορία του Παγκόσμιου Κινηματογράφου. Ταξίδι που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, όχι μόνο ως θεατές, αλλά και ως πρωταγωνιστές στο άσπρο πανί της οθόνης. Γιατί, όλες σχεδόν οι ταινίες αφηγούνται μια ιστορία αγάπης, γιατί όλες σχεδόν οι μουσικές τραγουδούν μια ιστορία αγάπης.


Άλλωστε, η μουσική και ο στίχος γεννούν τραγούδια. Τα τραγούδια γεννούν εικόνες. Η υπέροχη τέχνη του κινηματογράφου με τη δική της μελωδία είναι στοιχείο ύπαρξής μας, Καθρέφτης χωρίς είδωλο.

Συντελεστές της μουσικής παράστασης οι: Βασίλης Λέκκας (τραγούδι), Μαρία Ρεμπούτσικα (βιολί και τραγούδι), Γιώργος Κωνσταντινίδης (πιάνο και τραγούδι), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Κώστας Καλογήρου (ντραμς) και  Στέλιος Τζανέτης (μπουζούκι).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ" του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.