Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΑΥΡΙΟ, Παρασκευή, 22/6: ‘Το Λιμάνι της Ραφήνας: Πρόβλημα ή Συγκριτικό Πλεονέκτημα;’, Ζ. Γιακουβάκη και Μ. Μάρκου στο 16ο Επιστημονικό Συνέδριο του ERSA


Αύριο, Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, η Ζωγραφιά Γιακουβάκη και η Μαρία Μάρκου θα παρουσιάσουν το θέμα ‘Το Λιμάνι της Ραφήνας: Πρόβλημα ή Συγκριτικό Πλεονέκτημα;’ στο 16ο Τακτικό Επιστημονικό Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Εταιρείας Περιφερειακής Επιστήμης (RSAI, ERSA).




Το θέμα θα το παρουσιάσουν το απόγευμα, στην ενότητα «Αστική Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής» (4.Α). Η ενότητα αυτή θα ξεκινήσει στις 5:30 και θα κρατήσει μέχρι και τις 7, ενώ το θέμα της Ραφήνας έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί πρώτο.


Το φετινό Επιστημονικό Συνέδριο έχει  τον τίτλο «Στρατηγικές Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης: Σύγχρονες Προκλήσεις» και θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 22 και 23 Ιουνίου 2018, στο Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του  Παντείου Πανεπιστημίου, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 136, στην Αθήνα (δείτε το σχετικό ΧΑΡΤΗ).

Την ίδια μέρα (Παρασκευή, 22 Ιουνίου), στην προηγούμενη ενότητα, 4-5:30, θα παρουσιαστεί και το θέμα ‘Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης του Δάσους Κουρί στον Αλμυρό Μαγνησίας’, του Πασχάλη Αρβανιτίδη, μαζί με τους Κούργια Ευάγγελο, Διβάνη Χαρίκλεια και Φράγκου Βασιλεία. Τίτλος της Ενότητας αυτής: «Πόλεις, Αστική Διακυβέρνηση και Αστική Ανάπτυξη».

Οι εισηγήσεις που ετοίμασαν μέλη του «Εργαστηρίου Συμμετοχικού Σχεδιασμού με βάση τα Κοινά» και θα παρουσιαστούν στο 16ο Τακτικό Επιστημονικό Συνέδριο «Στρατηγικές Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης: Σύγχρονες Προκλήσεις» θα ολοκληρωθούν μεθαύριο, Σάββατο 23 Ιουνίου, 1:30 – 2:45 το μεσημέρι, όταν ο  Μιχάλης Μπούργος και ο Αλέξης Δέφνερ θα παρουσιάσουν το θέμα ‘Ταυτότητα Τόπου και Παραγωγική Ανασυγκρότηση: η Πρόκληση της Καρδίτσας’, στην Ενότητα «Τοπική Ανάπτυξη και Περιβάλλον».

Μάθετε περισσότερα για το Συνέδριο στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.