Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Γενέθλια ‘50’ … 50% των ‘100’ … Μηδενισμός Kοντέρ … Επανεκκίνηση …


12 Ιουνίου 1968 … Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη, ξημερώματα της μέρας. Μάλλον, αυτός πρέπει να είναι και ο λόγος που βγήκα νυχτερινός τύπος. Δουλεύω καλύτερα βράδυ, μελετώ τις νύχτες, προτιμώ τις βόλτες κοντά στα μεσάνυχτα. Το ‘68, σε μία Ελλάδα υπό κατοχή – ντόπιων συνταγματαρχών - που όμως οι περισσότεροι – από ότι τουλάχιστον μου λένε - ελπίζανε πως θα τους ξεφορτωθούν και ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Και νύχτες φυσικά!




Τα χρόνια που ακολούθησαν συνέβησαν πολλά και διάφορα. Πολλές εμπειρίες, σπουδές, μελέτες, έρευνες, τόποι, κατοικίες, κοινωνικές σχέσεις, συναναστροφές, συμβιώσεις, συνεργασίες, ταξίδια, εργασίες, δουλειές, αναδουλειές, τροφές, ποτά, εκδηλώσεις, αναψυχές, διακοπές, απορίες, λύσεις, αδιέξοδα, νέες ζωές, απώλειες.


12 Ιουνίου 2018 … Γιορτάζω τα υπ΄αριθμόν 50 γενέθλιά μου στην Αθήνα. Το 50% των 100 που μου εύχονταν όλα αυτά τα χρόνια να ζήσω. Σε μία Ελλάδα που και πάλι στερείται την ελευθερία της, λόγω ξένων δανειστών αυτή τη φορά, μια χώρα που δεν έχει τον πρώτο λόγο στη λήψη και την υλοποίηση των αποφάσεων. Αλλά οι περισσότεροι, πλέον, δυστυχώς, δεν ελπίζουν.


Καλή μέρα λοιπόν για επανεκκίνηση! Και που ξέρεις;


Michalis RELOADED … Άμεση αναχώρηση.
Προορισμός: ημιαστικές περιοχές της Καρδίτσας!
Εκεί που μπορούν ακόμη να ελπίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.