Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Θετικές Πρακτικές: Ελληνική Εταιρία δίνει μέχρι 10.000 ευρώ μπόνους στους Εργαζομένους της


Σύμφωνα με το HUFFPOST GREECE, με έναν ή δύο μισθούς πέραν των καθιερωμένων, η ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΌΛΥΜΠΟΣ επιβραβεύει τους εργαζομένους της, ενώ θεσπίζει χρηματικές ενισχύσεις για τις οικογένειες με παιδιά, και επιβραβεύει τους κτηνοτρόφους της.




Τα φετινά Χριστούγεννα, οι εργαζόμενοι μιας συγκεκριμένης ελληνικής εταιρίας έχουν έναν παραπάνω λόγο να είναι χαρούμενοι. Η εταιρία ΌΛΥΜΠΟΣ, επιβραβεύει τους εργαζομένους της, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της, χορηγώντας και φέτος πρόσθετη αμοιβή επιβράβευσης, έως και δύο μισθούς πέραν των καθιερωμένων.


Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρείας συναισθανόμενη τις δραματικές διαστάσεις που τείνει να λάβει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στη χώρα μας, αποφάσισε να θεσμοθετήσει πρόγραμμα επιβράβευσης οικογενειών με παιδιά, αρχίζοντας από τους εργαζομένους στην εταιρεία ως εξής:

- Για οικογένειες με ένα παιδί το ποσό είναι 400 ευρώ
- Για οικογένειες με δύο παιδιά το ποσό είναι 1.000 ευρώ
- Για οικογένειες με τρία παιδιά το ποσό είναι 2.000 ευρώ
- Για οικογένειες με τέσσερα παιδιά το ποσό ανέρχεται σε 4.000 ευρώ

Πέρα από αυτά, η Όλυμπος θα επιβραβεύσει και την αριστεία στην εκπαίδευση, στηρίζοντας αριστούχους επιτυχόντες σε σχολές θετικής κατεύθυνσης, βάσει του βαθμού εισαγωγής των. Πιο συγκεκριμένα, θα απομείνει χρηματικά έπαθλα ύψους 2.000 ευρώ έκαστο στις περιοχές Λάρισας, Τρικάλων και Ξάνθης.

Επίσης, θα επιβραβεύσει φέτος 25 κτηνοτρόφους - γαλακτοπαραγωγούς με χρηματικά βραβεία που κυμαίνονται από 5.000 έως 10.000 ευρώ το καθένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.