Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ζητάμε την ενεργή συμβολή σας για να διακοπεί το στοχευμένο μπλοκάρισμα της «Συντροφιάς του Περιβάλλοντος»


Αγαπητοί φίλοι της «Συντροφιάς του Περιβάλλοντος»

Στην αγαπημένη μας σελίδα «Συντροφιά του Περιβάλλοντος – environment.gr» έχει παρουσιαστεί εδώ και λίγες μέρες ένα σημαντικό πρόβλημα, που εμποδίζει την κοινοποίηση των αναρτήσεών, με την αιτιολόγηση ότι η σελίδα «παραβιάζει τους Όρους της Κοινότητας του Facebook». (Δεν αφορά τους συνδέσμους από άλλες πηγές αλλά ειδικά τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών και τις αναρτήσεις των διαχειριστών της σελίδας)




Το γεγονός αυτό είναι αποτέλεσμα στοχευμένης και συστηματικής επίθεσης, από αυτούς που δεν εξυπηρετεί η φωνή μας, η παρουσία μας και η αλληλεπίδρασή μαζί σας, και θέλησαν να μας μπλοκάρουν και να μας φιμώσουν.

Αλλά η δύναμή μας και η προστασία μας απέναντι στην κάθε κακοήθεια και τη φίμωση είσαστε όλοι εσείς, οι φίλοι μας, που μαζί αλληλεπιδρούμε και δημιουργούμε τη Συντροφιά μας, όλα αυτά τα χρόνια. Και σας ζητάμε να μας βοηθήσετε και να αρθεί το πρόβλημα αυτό.

Εφόσον λοιπόν συμφωνείτε ότι η Σελίδα της «Συντροφιάς του Περιβάλλοντος – Environment gr δεν παραβιάζει τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια, παρακαλούμε πολύ όπως:


1.      Επιλέξτε στην παρούσα ανάρτηση ή οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση με φωτογραφία της Σελίδας μας, την επιλογή:  «Κοινοποιήστε» (Δείτε Σχήμα 1, στην Φωτογραφία που ακολουθεί). Προσπαθήστε να την κοινοποιήσετε.

2.      Το Facebook δεν θα σας αφήνει να κάνετε την Κοινοποίηση και ανοίγει ένα παράθυρο που σας ενημερώνει ότι η σελίδα «παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας». Από την τελευταία πρόταση «Αν πιστεύετε ότι αυτό δεν παραβιάζει τους κανόνες της κοινότητάς μας, ενημερώστε μας», επιλέξτε «ενημερώστε μας» (Δείτε Σχήμα 2, στην Φωτογραφία που ακολουθεί)


3.      Στο νέο παράθυρο, με τον τίτλο: «Μπλοκάρισμα περιεχομένου και ενεργειών από το Facebook», βρείτε τον ειδικό χώρο, κάτω από τη φράση «Εξηγήστε γιατί νομίζετε ότι πρόκειται για λάθος». Στο σημείο αυτό, αντιγράψτε το κείμενο που ακολουθεί ή γράψτε ένα σχετικό δικό σας:

Ξεκάθαρα, η σελίδα αυτή δεν έχει την παραμικρή σχέση με βίαιη και εγκληματική συμπεριφορά, πρόκληση βλαβών στον πραγματικό κόσμο, ρατσιστικό λόγο και πρακτικές, σεξουαλικό περιεχόμενο, παρενόχληση, παραβιάσεις απορρήτου και προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εκφράσεις μίσους, βία και σκληρό περιεχόμενο, σκληρό περιεχόμενο, σπαμ, χρήση πλαστής ταυτότητας, διασπορά ψευδών ειδήσεων. Τα ζητήματα δηλαδή που περιγράφονται και δικαίως απαγορεύονται από το Facebook. Η συγκεκριμένη σελίδα σέβεται σημαντικά και προωθεί την ισότητα, την προστασία του περιβάλλοντος, τις ανθρωπιστικές αξίες, την ειρήνη, την ευγενή άμιλλα, το συνεργατισμό, την υγιή δημιουργικότητα, την κοινωνική συνύπαρξη. Η σελίδα λειτουργεί με μεγάλη σοβαρότητα και σεβασμό  στα θέματα της ισότητας, της παιδικής – εφηβικής ηλικίας και των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η σελίδα αυτή ασχολείται αποκλειστικά με ζητήματα περιβαλλοντικά, έχει αγνές προθέσεις, προάγει την κοινωνικότητα και το διάλογο, καθώς και την πρόοδο και ευημερία των κοινωνιών. Παρακαλώ πολύ άμεσα να σταματήσει το μπλοκάρισμα της σελίδας αυτής, για να μπορέσει να συνεχίσει χωρίς εμπόδια το σημαντικό κοινωνικό, ενημερωτικό και περιβαλλοντικό της έργο.

4.      Στο ίδιο παράθυρο, επιλέξτε «Αποστολή».

Παρακαλούμε πολύ να κάνετε τα παραπάνω και να μας υποστηρίξετε και σε αυτή την προσπάθειά μας, για να σταματήσει το μπλοκάρισμα της σελίδας μας, που είναι αποτέλεσμα στοχευμένων επιθετικών ενεργειών τρίτων, για να μπορέσει να συνεχίσει χωρίς εμπόδια το σημαντικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό της έργο. Θα σας πάρει μόλις μισό λεπτό.

Η «Συντροφιά του Περιβάλλοντος» είναι η συντροφιά μας!


1 σχόλιο:

  1. Για κάποιον λόγο τελευταία συμβαίνει σε πολλά blogs το ίδιο πρόβλημα.Και στο δικό μου το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και όσα αιτήματα κι αν έχουν γίνει εδώ και 2 μήνες δεν έχει αλλάξει κάτι..ούτε καν έχω λάβει απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.