Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Αυτή την Τρίτη, 4 Ιουλίου: Εισήγησή μου για το Δανεισμό των Νοικοκυριών στην ΕΕ, στην Επιστημονική Ημερίδα «Εναλλακτικές Μορφές Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων»



Μεθαύριο, Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 θα παρουσιάσω την εισήγηση με θέμα «Δανεισμός Νοικοκυριών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι περιπτώσεις της Ιρλανδίας και της Ισλανδίας», στην επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Εναλλακτικές Μορφές Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων». 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ιλίσια Best Western, δίπλα στο Χίλτον, Μιχαλακοπούλου 25, τηλέφωνο 210.7244051 Θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα και προγραμματίζεται να κρατήσει μέχρι και τις 9:30 το βράδυ.
Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά.
Το πρόγραμμα της Επιστημονικής Ημερίδας, με τη χρονική σειρά παρουσίασης των εισηγητών:

Πρώτη Ενότητα:
Γιάννης Τόλιος, Οικονομολόγος, Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου ΜΑΧΩΜΕ,   "Κόκκινα Δάνεια και Μνημονιακές Πολιτικές Ρύθμισης"
Μιχάλης Μπούργος, Σύμβουλος Αναπτυξιακού - Χωρικού Σχεδιασμού, "Δανεισμός Νοικοκυριών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι περιπτώσεις της Ιρλανδίας και της Ισλανδίας"

Δεύτερη Ενότητα: 
Αριάδνη Νούκα, Δικηγόρος "Δυνατότητα Εξαγοράς Κόκκινου Δανείου από Δανειολήπτη"
Ηλίας Παπαδόπουλος, Οικονομολόγος, «Το άνοιγμα της Δευτερογενούς Αγοράς Κόκκινων Δανείων στην Ελλάδα και η οργανωμένη αντίδραση στην Διεθνή Κερδοσκοπία».

Τρίτη ενότητα : 
Ευαγγελία Κοζυράκη, Δικηγόρος - Συνήγορος του Καταναλωτή: "Εισπρακτικές Εταιρείες - Άμυνα Δανειολήπτη"
Συμβολαιογράφοι, «Ο Θεσμικός Κοινωνικός και Ανθρωπιστικός Ρόλος του Συμβολαιογράφου στην νέα πραγματικότητα των Κόκκινων Δανείων».

Τἐταρτη Ενότητα:
Ιωνάθαν Κωνσταντίνου, Δικηγόρος, "Δημιουργία Ελληνικών Εταιρειών Διαχείρισης Δανείων με Συνεταιριστική Μορφή σε σχέση με τα σχέδια της ΕΕ για κινητικότητα των Δανειακών Συμβάσεων”
Δημήτρης Σβάρνας, “Το τέλος του Νόμου Κατσέλη και η αναμενόμενη Κατάσταση μετά από την κατάργησή του.”

Διοργάνωση: Δικηγορική Εταιρεία «Κωνσταντίνου & Βρέττας», Δημητρέσσα 18, Αθήνα, τηλέφωνα: 210.6123444, 6977.190292, e-mail: ionaskonstaninou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.