Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

HACKINNOW 2017: Διαγωνισμός Ανοικτής Καινοτομίας



Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται ο Διαγωνισμός Ανοικτής Καινοτομίας HACKINNOW. Στόχος του η δημιουργία νέων τεχνολογιών, εφαρμογών, πλατφορμών και διαδικασιών που θα επιτρέψουν την αναβάθμιση των εργαλείων και μεθόδων που εφαρμόζονται σήμερα στην ιδιωτική ασφάλιση και η προσφορά βελτιωμένων υπηρεσιών και εμπειριών στους πολίτες.



Η διαγωνιστική διαδικασία του HACKINNOW 2017 θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 1 και το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, στο campus του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, στην Αγ. Παρασκευή. Μέρος μπορούν να πάρουν όσοι έχουν ξεπεράσει τα δεκαοκτώ του χρόνια, με οποιοδήποτε επίπεδο εκπαίδευσης και από οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο, χωρίς κανένα περιορισμό.


Απευθύνεται, κυρίως, σε μαθητές, φοιτητές, νέους επιστήμονες, επαγγελματίες από τον ασφαλιστικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, προγραμματιστές, μηχανικούς, γιατρούς, αναλυτές, σχεδιαστές, οικονομολόγους, στελέχη επικοινωνίας, marketing, entrepreneurs-to-be κά, καθώς και σε όσους ενθουσιάζονται με την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων, λύσεων, εφαρμογών, μεθόδων και νέων επιχειρηματικών μοντέλων. H συμμετοχή είναι δωρεάν.
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα μια από τις Προκλήσεις Αιχμής που θέτει κάθε χρόνο η διοργάνωση, αυτή που τους ενδιαφέρει περισσότερο, και με την καθοδήγηση διακεκριμένων μεντόρων να δημιουργήσουν τη δική τους πρόταση στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.
Το διαγωνισμό διοργανώνουν το Corallia του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» και η Groupama Ασφαλιστική.
Αν και οι διεργασίες του HACKINNOW 2017 κορυφώνονται στο Διαγωνιστικό Τμήμα (1-2 Δεκεμβρίου), ωστόσο ξεκινούν νωρίτερα, με εκδήλωση την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017, που θα συμβάλει στο χτίσιμο ισχυρότερων Ομάδων και στην καλύτερη κατανόηση των φετινών Προκλήσεων, ενώ συνεχίζουν και μετά το πέρας της Διαγωνιστικής Διαδικασίας, με την διερεύνηση Συνεργασιών με τις διακριθείσες Ομάδες για την περαιτέρω ωρίμανση και αξιοποίηση των λύσεων που θα αναπτυχθούν.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διαδικτυακό τόπο του HACKINNOW. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει της χρονικής υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής για την κάλυψη των διαθέσιμων θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.