Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΕΕΤΤ: Δημόσια Διαβούλευση για Θέσπιση Μέτρων σχετικά με την πρόσβαση στο Ανοικτό Διαδίκτυο



Η ΕΕΤΤ πραγματοποιεί Δημόσια διαβούλευση αναφορικά με Σχέδιο Απόφασής της, στο πλαίσιο της οποίας ρυθμίζονται και εξειδικεύονται επιμέρους θέματα του Κανονισμού (ΕΕ) 2015/2120 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου «για τη θέσπιση μέτρων σχετικά με την πρόσβαση στο ανοικτό διαδίκτυο και την τροποποίηση της οδηγίας 2002/22/ΕΚ για την καθολική υπηρεσία και τα δικαιώματα των χρηστών όσον αφορά δίκτυα και υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών».



Το κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

Προσοχή: η περίοδος της Δημόσιας Διαβούλευσης ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στις 1 μμ (ήταν ανοικτή από τις 2 Οκτώβρη 2017). Οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν επωνύμως, μέχρι εκείνη τη μέρα, στην Ελληνική γλώσσα, σε έντυπη και σε ηλεκτρονική (επεξεργάσιμη) μορφή. Τυχόν ανώνυμες απαντήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. Οι απαντήσεις θα δημοσιευτούν αυτούσιες και επωνύμως. Σε περίπτωση που οι απαντήσεις περιέχουν εμπιστευτικά στοιχεία αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν σε ειδικό Παράρτημα, προκειμένου να μην δημοσιευθούν.

Οι απαντήσεις πρέπει να φέρουν την ένδειξη:
«Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με τo Σχέδιο Απόφασης της ΕΕΤΤ για τη θέσπιση μέτρων σχετικά με την πρόσβαση στο ανοικτό διαδίκτυο»
Οι απαντήσεις πρέπει να υποβάλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΕΕΤΤ
Λ. Κηφισίας 60,
15125 Μαρούσι
Αττική
Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : 
nn_implementation@eett.gr

Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι δυνατό να παρέχονται από την ΕΕΤΤ διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα, µόνο µέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: nn_implementation@eett.gr

Πηγή: ΕΕΤΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.