Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη: σας ευχαριστώ πολύ όλους!


Αγαπητοί φίλοι από τη Ραφήνα, το Πικέρμι και τις όμορφες συνοικίες και γειτονιές τους

Σας ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνοντάς μου μία σημαντική  θέση στην προτίμησή σας. Το εκτιμώ και το κρατάω για να με εμψυχώνει σε κάθε δράση στην συνέχεια. 



Οι τρέχουσες εκλογές που ολοκληρώνονται την επόμενη Κυριακή ήταν για εμένα μία συγκλονιστική εμπειρία. Με την Συμμαχία Δημιουργίας, τον Δαμιανό Φαφούτη και μαζί με εσάς μπορέσαμε να δώσουμε έναν έντιμο και σοβαρό αγώνα, με ήθος, ποιότητα και όραμα.


Το Όραμα αυτό εύχομαι να προχωρήσει δημιουργικά με την κοινωνία μας και τον Δαμιανό Φαφούτη ως Δήμαρχο. Ακόμη περισσότερο με την ισχυρή συμφωνία για την σύμπραξη σε αυτόν τον σκοπό των πολύ αγαπητών μου κι αξιόπιστων Βασίλη Πιστικίδη  και Γιώργου Χριστόπουλου, ανθρώπων με ήθος και ιστορία.

Υπόσχομαι ότι με τις όποιες δυνάμεις  έχω, θα αγωνιστώ για την καθοριστικότερη συνεργασία των κατοίκων της Ραφήνας και του Πικερμίου με τον Δήμο και τους φορείς της περιοχής. Για τη διάχυση της γνώσης και της πληροφόρησης πάνω στα θέματα του τόπου μας, τον πολιτισμό, τη διαφάνεια, περισσότερη δημοκρατία, και την υλοποίηση έργων θετικών για την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Για την ανάδειξη των Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων της και της τοπικής Ταυτότητας για την ενίσχυση των πολιτών και την οικονομίας.

Ο υπέροχος τόπος μας βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο σοβαρών αλλαγών. Η περσινή καταστροφή αποτέλεσε την μελανότερη σελίδα σε μία καθοδική εξέλιξη. Η διάθεση για ειλικρινή συνεργασία και συναπόφαση για ένα υγιές μέλλον στο Πικέρμι και την Ραφήνα είναι ο μοναδικός τρόπος για μίαν ανάπτυξη σύγχρονη  και ουσιαστική, με στόχους και αξίες υψηλότερου πολιτισμού.

Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.