Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Πέμπτη 9 Μαΐου: το σημαντικό Debate του «Νηρέα» με τους υποψήφιου Δημάρχους Ραφήνας – Πικερμίου


Για αύριο, Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, στις 5:30 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί η εξ αναβολής ανοικτή συζήτηση - debate των υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, που διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Συλλόγος Νηρέας Ραφήνας. Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία του Νηρέα, Δωρίδος και Σύρου, στην Ραφήνα (ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ).



Σύμφωνα με τους διοργανωτές: «η ενημέρωση των πολιτών είναι η σημαντικότερη προϋπόθεση για την ποιότητα ζωής και το φυσικό περιβάλλον στην πόλη μας και στις γειτονιές της. Να είστε παρόντες.» Και δεν μπορούμε παρά να ανταποκριθούμε θετικά και να συμμετέχουμε, τόσο για την πληρέστερη ενημέρωσή μας, όσο και για να στηρίξουμε τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία των πραγματικά ενεργών πολιτών!


Να σημειώσουμε ότι αρχικά, η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για το περασμένο Σάββατο, στις 6:30 το απόγευμα, ωστόσο αναβλήθηκε εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των πολιτών με τους υποψήφιους Δημάρχους και η δυνατότητα να πληροφορηθούν και αξιολογήσουν τις θέσεις τους για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τις γειτονιές τους και το δήμο Ραφήνας – Πικερμίου γενικότερα. Ο σύλλογος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διασφάλιση μιας άρτιας, διεξοδικής και με ίσους όρους ανοικτής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων.

Η συζήτηση θα διαρθρωθεί σε 3 Θεματικές Ενότητες, σχετικά με τις οποίες θα τοποθετηθούν οι υποψήφιοι. Οι θεματικές ενότητες θα είναι οι εξής:

1) Θέματα που αφορούν τις γειτονιές Νηρέα - Πρωτέα και την ευρύτερη παράκτια περιοχή της νότιας Ραφήνας.

2) Λιμάνι Ραφήνας, περιβαλλοντική επιβάρυνση και προτεινόμενα μέτρα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής.

3) Κρίσιμα ζητήματα καθημερινότητας σε Ραφήνα – Πικέρμι (πολιτισμός, εκπαίδευση, δίκτυα κοινής ωφέλειας, πυροπροστασία, διαχείριση απορριμμάτων, κ.α.).

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις – τοποθετήσεις των πολιτών που θα παραβρεθούν στην Εκδήλωση.


Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22940.25925, 6937.073754 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση nireasrafinas@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.