Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Με το Pet Stay δεν χρειάζεται να αποχωρίζεστε τα κατοικίδιά σας στα ταξίδια

Η ευαισθητοποίηση και υιοθέτηση κατοικίδιων ζώων έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, κάτι που οδήγησε στα πρώτα βήματα προς τη δημιουργία πολιτικών, εγκαταστάσεων και εμπειριών που να είναι ελκυστικές για τους «γονείς» κατοικίδιων ζώων στην επόμενή τους απόδραση. 

 


Το Pet Stay με την υπογραφή της TÜV AUSTRIA Hellas είναι ένα από αυτά, με το οποίο «γονείς» και κατοικίδια μπορούν πια να ταξιδεύουν και να μένουν μαζί.

Το ταξίδι με το κατοικίδιο δεν ήταν πάντα εύκολη υπόθεση πρακτικά, με δυσκολίες στην εύρεση pet-firendly διαμονής, στη μετακίνηση κ.ο.κ. Αυτό, όμως, έχει αρχίσει να αλλάζει και το τουριστικό προϊόν πλέον προσαρμόζεται στους ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες κατοικιδίων, δημιουργώντας παροχές και διευκολύνσεις.

Μέσα σε αυτές βρίσκεται και το πρωτοποριακό Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «Pet Stay» με τη στήριξη της startup εταιρείαs Woof Together για την ευζωία των κατοικίδιων, για να υλοποιηθεί ένα καινοτόμο σχήμα, που προάγει την ασφαλή, άνετη και ευχάριστη φιλοξενία των κατοικίδιων, ενθαρρύνοντας τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν μια σύγχρονη Pet Friendly κουλτούρα. 

Συγκεκριμένα, το «Pet Stay» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης και απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας, σε κύρια και μη κύρια καταλύματα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα της δομής τους ή την κατηγορία τους. Το Σχήμα δημιουργεί απτά προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις, ικανοποιεί τις ισχύουσες απαιτήσεις τόσο για την ικανοποίηση των «γονέων» και των κατοικίδιών τους, όσο και των υπόλοιπων επισκεπτών που δεν θα επηρεάζονται από την παρουσία των ζώων συντροφιάς.

Αποτελεί μία καινοτόμα επιλογή για τους «Pet Friendly Culture» σύγχρονους Οργανισμούς και βασίζεται στη δέσμευση εφαρμογής μιας ενήμερης πολιτικής με εργαλεία την κατάρτιση ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης και διαδικασιών για την αποτελεσματική ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Πηγή: CLICKATLIFE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.