Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Και η τυπική αποχώρησή μου από το ΣΥΡΙΖΑ



Με το κείμενο που ακολουθεί, σήμερα, πριν μία ώρα περίπου, αποχώρησα και τυπικά από το ΣΥΡΙΖΑ και την Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Αγίας Παρασκευής.


Μετά από ένα χρόνο αποχής από το σύνολο των δραστηριοτήτων της Οργάνωσης Μελών (ΟΜ) του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής (τελευταία παρουσία μου στην Ημερίδα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Γενάρη 2016 στη Ν. Ιωνία, με την Εισήγηση που παρουσιάζεται στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ), παρατηρητής της κατρακύλας ενός κόμματος που κάποτε πιστέψαμε ότι θα αλλάξει την Ελλάδα, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να δηλώσω και τυπικά την αποχώρησή μου.

Οι πανηγυρισμοί για τον ορισμό ενός οργάνου της OM που υπήρξα ενεργό μέλος, την ίδια μέρα που καταπατούνται ανενδοίαστα τα ανθρώπινα δικαιώματα –ακόμα και εξάχρονων παιδιών- παράλληλα με την καταδίκη του Ελληνικού λαού στην απόλυτη ένδεια και εξευτελισμό, αποδεικνύει πλέον περίτρανα ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφέρει απολύτως σε τίποτα από τα υπόλοιπα δύο κόμματα που πρωταγωνίστησαν τις τελευταίες δεκαετίες στην κεντρική κυβέρνηση του τόπου.
Η ανάγκη του διαφορετικού, που ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ σε πρωταγωνιστή για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ακόμα υφίσταται και ενισχύεται μέρα με τη μέρα. Εκτιμώ ότι η ίδια η πραγματικότητα, οι κοινωνίες από μόνες τους θα ανασυνταχθούν άμεσα για μία ακόμα φορά, αναδεικνύοντας νέες δυνάμεις και βρίσκοντας τις νέες ισορροπίες τους. Στην κατεύθυνση αυτή προσδοκώ ότι τα οράματα και οι προτεραιότητες που προσδιορίσαμε μέχρι και τον Ιούλιο του 2015 θα αποτελέσουν το πρόπλασμα των μελλοντικών μετασχηματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.