Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέδριο: «Η Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και η Συμβολή της στην Κυκλική Οικονοµία». 14 – 15 Δεκεμβρίου 2017, στην Αθήνα



Η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), µε την υποστήριξη της International Solid Waste Association (ISWA), διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριό της µε τίτλο: «Η Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και η Συµβολή της στην Κυκλική Οικονoµία» (“Solid Waste Management & its Contribution to Circular Economy”).

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στις 14 και 15 Δεκεµβρίου 2017 στο ιστορικό κτήριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Αθήνας.


Η επιστημονική εκδήλωση θα εστιάσει στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων, και στα χρηµατοδοτικά εργαλεία διαχείρισης αποβλήτων µε έμφαση στις πρακτικές της κυκλικής οικονοµίας. Η επικοινωνία µεταξύ των φορέων (δηµόσιων και ιδιωτικών) διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Ελλάδα, καθώς και η σύνδεση µεταξύ εφαρµοσµένης έρευνας και των αντίστοιχων εταιρειών και φορέων αποτελεί επίσης στόχο του συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.