Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ, Πέμπτη 10/1/2019, 7 μμ: "Η Πολιτιστική Ταυτότητα της Ραφήνας από τους ίδιους τους Πολίτες της"


Σας θυμίζουμε τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ εκδήλωση, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, που προγραμματίζουμε στη Ραφήνα, με τίτλο ‘Η Πολιτιστική Ταυτότητα της Ραφήνας από τους ίδιους τους Πολίτες της’. Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο χώρο του ΚΑΠΗ Ραφήνας, Ελ. Βενιζέλου 21, στο Κέντρο της Ραφήνας.




Τα πορίσματα των Εργαστηρίων Συμμετοχικού Σχεδιασμού για τον Πολιτισμό στην Ραφήνα (ΕΜΠ, Οκτώβριος 2018), θα παρουσιάσει για  πρώτη φορά δημόσια η Ζωγραφιά (Έφη) Γιακουβάκη, μέλος της Ομάδας LOCALidY, υλοποιώντας την υπόσχεση της αρχικής Πρόσκλησης Συμμετοχής της Τοπικής Κοινωνίας σε αυτά.


Θα παραβρεθούν και θα σχολιάσουν οι Καθηγητές του Τομέα Πολεοδομίας - Χωροταξίας στο ΕΜΠ κ.κ. Μαρία Μάρκου (επιβλέπουσα στην Διπλωματική Εργασία της Έφης Γιακουβάκη), Μηνάς Αγγελίδης και Γιώτα Θεοδωρά, καθώς και οι ενεργοί πολίτες της Ραφήνας και συμμέτοχοι στην έρευνα κ.κ. Στάθης Δημητρακός, Τασούλα Δημοπούλου και Αντώνης Λαζαρής. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα. Νεφέλη Τζανετάκου.

Στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ, η εκδήλωση στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.