Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Μια όμορφη βραδιά, με καλούς φίλους, χρώμα «Πράσινο» και άρωμα «Συνεδρίου»


Μια όμορφη και «ζεστή» βραδιά, με χρώμα «Πράσινο», περάσαμε το περασμένο Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ‘Πράσινου Κινήματος’. Σε μία φιλόξενη εκδήλωση, βρεθήκαμε με πολλούς καλούς φίλους, με ευαισθησίες και σημαντική δραστηριοποίηση στα ζητήματα του περιβάλλοντος, καθώς και αξιόλογους ανθρώπους της διοίκησης και της έρευνας.


Την είδηση έδωσε ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ανακοίνωσε ότι το Ανοιχτό Συνέδριο του Κινήματος  θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο, για να ανανεωθεί η οργανωτική δομή και να μπορέσουν να συμμετέχουν ενεργά τα εκατοντάδες νέα μέλη και οι δεκάδες αυτοδιοικητικοί που θέλουν να συστρατευθούν με το Πράσινο Κίνημα.

Μεταφέρουμε από το σχετικό δημοσίευμα του OTANEWS.GR: «ο κ. Καλογράνης επανέλαβε το σλόγκαν του Πράσινου Κινήματος ότι “η κλιματική αλλαγή δεν είναι fake news αλλά πραγματικότητα” και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια που γίνεται για να βρίσκεται στην επόμενη Βουλή το Πράσινο Κίνημα, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην κάνει και μία συνοπτική αναφορά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί για περισσότερο από ένα χρόνο, πλέον, τονίζοντας πως τον βοήθησε η απεριόριστη αγάπη των δικών του ανθρώπων και του ιατρικού προσωπικού που είχε δίπλα του για να μπορέσει σύντομα να επανέλθει 100%.»
Στη συνέχεια, η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου έκοψε την πίτα, δίνοντας το σύνθημα για να ξεκινήσει μία υπέροχη βραδιά. Για την ιστορία, το φλουρί έπεσε στον Σταύρο Αργυρόπουλο της “Λακωνικής Βιοενεργειακής”, της πρώτης εταιρείας λαϊκής βάσης στην Ελλάδα, που ασχολήθηκε με την ανακύκλωση.
Στις φωτογραφίες, ο Μιχάλης Μπούργος και η Ζωγραφιά Γιακουβάκη, με τους Συμπροέδρους του Πράσινου Κινήματος Κώστα Καλογράνη και Ρία Ακρίβου, καθώς και με τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής Νίκο Παπαδάκη και Θεσσαλίας Θανάση Ακρίβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.