Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός - Τρίκαλα: ο Δήμος στηρίζει τα Αδέσποτα και προστατεύει τους ανθρώπους!


Έχουμε αναφέρει πως η περίοδος αυτή δεν είναι κρίσιμη μόνο για τους ανθρώπους, αλλά και για τα ζώα που εξαρτώνται από αυτόν (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Ο δήμος Τρικκαίων, στέκεται στο ύψος της συγκεκριμένης ανάγκης και στηρίζει τα αδέσποτα προστατεύοντας τους ανθρώπους.Όπως αναφέρει το TRIKALAVOICE.GR,
«Μείνε σπίτι, θα τα φροντίσουμε εμείς», η πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα. Κοντά στους τετράποδους φίλους και με μέριμνα για την τροφή τους, τοποθετήθηκαν ταΐστρες σε 4 διαφορετικά σημεία της πόλης των Τρικάλων. Εξάλλου, οι ταβέρνες είναι κλειστές, οι τρικαλινοί/ες παραμένουν στο σπίτι και η δυσκολία επιβίωσης για τα αδέσποτα ζώα είναι αυξημένη.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται δίπλα και στα δεσποζόμενα ζώα και τους ιδιοκτήτες τους. Εάν κάποιος/α συμπολίτη/ισσας με δεσποζόμενο ζώο χρειαστεί να νοσηλευτεί, ο Δήμος Τρικκαίων αναλαμβάνει να το φιλοξενήσει στον ιδιωτικό χώρο με τον οποίο υπάρχει ήδη σχετική σύμβαση. Απαραίτητη προϋπόθεση, το ζώο να είναι εμβολιασμένο και να διαθέτει το τσιπ.
Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει την πιστή τήρηση των μέτρων που συστήνουν οι ειδικοί
#ΜένουμεΣπίτι

Ο δήμος Τρικκαίων, στέκεται στο ύψος της συγκεκριμένης ανάγκης και στηρίζει τα αδέσποτα προστατεύοντας τους ανθρώπους.

Πηγή: PETSGUIDE.GR , με πληροφορίες από το TRIKALAVOICE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.