Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Κρήτη: το σκυλάκι που σώθηκε στο κατάρτι ιστιοφόρου ζητά σπίτι

Οι ψαράδες εντόπισαν το σκυλί να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στα συντρίμμια του ιστιοφόρου. Έκλαιγε στο κατάρτι του πλοίου και σώθηκε από τη θάλασσα –κυριολεκτικά- την τελευταία στιγμή. Έκκληση να βρεθεί προσωρινό σπίτι για το ζώο.

 


Έκκληση για να βρεθεί σπίτι να τον φιλοξενήσει απευθύνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιλοζωικές ομάδες για τον CRETAPOST που βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από ψαράδες στην περιοχή.

Πρόκειται για το σκύλο ‘Χανίων’, όταν το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαινε βυθίστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες.

Οι ψαράδες που έτρεξαν για βοήθεια εντόπισαν το σκυλί να κλαίει και να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στα συντρίμμια του ιστιοφόρου για να μην πνιγεί.

Ο Μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection» με ανακοίνωση της κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να το φιλοξενήσει προσωρινά, για να μπορέσει η αστυνομία να αναζητήσει την οικογένεια του άτυχου κηδεμόνα του. Το σκυλί βρίσκεται σε σύγχυση και σοκ και θα χρειαστεί ένα ήρεμο περιβάλλον, μέχρι να βρεθεί μια λύση.

"Sos!!!! Άμεση ανάγκη φιλοξενίας-Κοινοποιήστε

Βρέθηκε σήμερα το πρωί από ψαράδες ιστιοφόρο βυθισμένο στο λιμάνι της Σούδας. Οι ψαράδες εντόπισαν το κατάρτι του ιστιοφόρου στο νερό βλέποντας πάνω σε αυτό ένα σκυλί να κλαίει και να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στα συντρίμμια του ιστιοφόρου για να μην πνιγεί.

Δυστυχώς ο κηδεμόνας του σκυλιού, ο οποίος είναι Άγγλος, βρέθηκε νεκρός. Το σκυλάκι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη βάρκα των ψαράδων σε σοκ και η αστυνομία μας ειδοποίησε εάν μπορούμε να το βοηθήσουμε.

Παρακαλούμε όποιος μπορεί να το φιλοξενήσει προσωρινά, για να μπορέσει η αστυνομία να αναζητήσει την οικογένεια του άτυχου κηδεμόνα του. Το σκυλί βρίσκεται σε σύγχυση και σοκ και θα χρειαστεί ένα ήρεμο περιβάλλον, μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Είναι αρσενικός, πολύ ήρεμος και συνεργάσιμος και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε.

Ο χειρότερος εφιάλτης όλων μας που έχουμε ζώα και τα αγαπάμε είναι να βρεθούν μόνα τους εάν πάθουμε κάτι…….

Ποιος άνθρωπος θα ανοίξει το σπίτι του να τον φιλοξενήσει;

 

Φωτογραφία: Η προστασία των ζώων,Χανιά/Chania animal protection

Πηγή: NEWS247.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.