Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Φωτογράφος: βάζει τα Σκυλιά σε Φωτογραφικό Θάλαμο και αποθανατίζει τις Αντιδράσεις τους

Όταν φωτογραφίζετε ζώα, ποτέ δεν ξέρετε με σιγουριά ποιες φωτογραφίες θα είναι σωστές ή έστω να μην είναι (πολύ) κουνημένες. Αλλά αυτό είναι μέρος της γοητείας.

 

Συνδυάζοντας την αγάπη της για τα σκυλιά και τα πάντα, η φωτογράφος Lynn Terry αποφάσισε να βάλει τα αγαπημένα τετράποδα να ποζάρουν μέσα σε φωτογραφικό θάλαμο.

 

Πως ξεκίνησε η ιδέα;

«Είχα αυτές τις παλιές κουρτίνες που έμοιαζαν με παλιές κουρτίνες φωτογραφικών θαλάμων. Δοκίμασα την ιδέα ενώ εργαζόμουν σε ένα ημερολόγιο για την διάσωση των πιτμπουλ» δήλωσε η Terry στο Bored Panda. «Δεν ήμουν σίγουρη ότι στα σκυλάκια θα άρεσε η ιδέα. Έτσι, το πρώτο μου σχέδιο ήταν να τραβήξω τις φωτογραφίες και να εφαρμόσω μια vintage εμφάνιση με κάποια αντίκες που είχα.»

Τα πρώτα δύο κουτάβια που πόζαραν, ζούσαν μαζί και ήταν άνετα να βρίσκονται το ένα στο χώρο του άλλου. Κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων, άρχισαν αυθόρμητα να φιλιούνται και ήταν πολύ άνετα μεταξύ τους.

Η φωτογράφος τελικά παραδέχεται πως ευχαριστήθηκε πολύ την διαδικασία, οπότε συνέχισε να παίζει με την ιδέα.

Τελικά, οι εικόνες έγιναν viral και δημοσίευσε ακόμη και ένα βιβλίο με τις γλυκιές φωτογραφίες από τα αξιαγάπητα τετράποδα με τίτλο «Tails from the Booth».

 

Δείτε περισσότερες σχετικές φωτογραφίες στην πηγή: IN.GR.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.