Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Σάββατο, 2 Ιουνίου : συζητάμε μαζί στην Αθήνα, «Αναζητώντας ένα Διαφορετικό Μοντέλο “Ανάπτυξης”»


Μετά από αρκετές, ενδιαφέρουσες και δημιουργικές συναντήσεις, εκδηλώσεις και συζητήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, επανερχόμαστε δριμύτεροι στην Αθήνα και συνδιοργανώνουμε το Σάββατο 2  Ιουνίου 2018 την εκδήλωση «Αναζητώντας ένα Διαφορετικό Μοντέλο “Ανάπτυξης”»



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Νομική Σχολή της Αθήνας, Σόλωνος 57, 1ος όροφος, Αμφιθέατρο Παπαρρηγοπούλου, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.


Την εκδήλωση διοργανώνουμε ως «Εργαστήρι Συμμετοχικού Σχεδιασμού με βάση τα κοινά», μαζί με τη «Συμμαχία των Κοινών», την “Ομάδα ‘Από Κοινού’ - Συνέλευση «Για την αποανάπτυξη και την άμεση Δημοκρατία»/Σταγιάτες Πηλίου»”, το Αττικό Περιβαλλοντικό Δίκτυο και το Συνεταιρισμό ‘Σύμπραξις Μεσογαίας’.

Στην Εκδήλωση προγραμματίζονται σύντομες και περιεκτικές Εισηγήσεις, ώστε η έμφαση να δοθεί στη συζήτηση και τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, το οποίο θα ενημερώνεται διαρκώς όλο το επόμενο διάστημα. Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για την Πρόσκληση της Εκδήλωσης, τους Εισηγητές, καθώς και άλλα σχετικά με την Ημερίδα ζητήματα.

Η σχετική εκδήλωση στο facebook βρίσκεται στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ, όπου μπορείτε –εφόσον είστε χρήστες του φατσοβιβλίου- να δηλώσετε το ενδιαφέρον ή τησυμμετοχή σας και να την κοινοποιήσετε στους φίλους, το προφίλ σας, τις σελίδες και τις ομάδες σας

Σας περιμένουμε με φρέσκες ιδέες και θετική διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.