Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018

Το CHIVAS VENTURE αναζητά τον έλληνα Κοινωνικό Επιχειρηματία


Το CHIVAS VENTURE, η διεθνής πρωτοβουλία αναζήτησης και στήριξης της επόμενης γενιάς startups, προσκαλεί για τρίτη χρονιά τους Έλληνες Κοινωνικούς Επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, στην επίσημη ιστοσελίδα για να διεκδικήσουν μέρος της παγκόσμιας χρηματοδότησης του 1 εκατ. δολ.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ το Chivas Venture αποτελεί μία παγκόσμια Πλατφόρμα ανάδειξης Καινοτομικών Επιχειρήσεων, που στοχεύουν στην επίλυση περιβαλλοντικών και κοινωνικών θεμάτων.


Από το 2014 -την πρώτη χρονιά του διαγωνισμού- έως και σήμερα το Chivas Venture έχει ενισχύσει κοινωνικές startups κι έχει αλλάξει τις ζωές περισσότερων από 1 εκατ. ανθρώπων σε 40 χώρες από τις έξι ηπείρους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εφέτος στον διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος υποψήφιοι από 19 χώρες και από τις έξι ηπείρους. Από κάθε χώρα θα αναδειχθεί ένας νικητής, που θα συμμετάσχει στο αποκλειστικό Accelerator πρόγραμμα, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί από το «The Conduit». Πρόκειται για έναν οργανισμό στο Λονδίνο, ο οποίος θα δώσει στους φιναλίστ την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην παρουσίαση.

Μετά το Accelerator πρόγραμμα, ο διαμοιρασμός των πρώτων 100.000 δολαρίων της χρηματοδότησης θα τεθεί στην ψήφο του κοινού μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, που θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Το Chivas Venture 2019 θα κορυφωθεί στον παγκόσμιο τελικό, όπου οι φιναλίστ θα κληθούν να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους διεκδικώντας το υπόλοιπο της χρηματοδότησης του 1 εκατ. δολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου