Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ξεκινά ξανά το Δημοτικό Θερινό Σινεμά της Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος», σε νέο χώρο



Με μεγάλη μου χαρά έμαθα χθες, που ήμουν όλη τη μέσα στην Αγία Παρασκευή, τον περισσότερο «σταθερό» τόπο της ζωής μου, ότι ξεκινά ξανά να προβάλει ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος της περιοχής, που φέρει του όνομα του αείμνηστου, αγαπημένου γείτονά μας -που έμενε μάλιστα αρκετά κοντά στο πατρικό μου σπίτι- του Θανάση Βέγγου.
 
Το Πρόγραμμα των Προβολών (Μπορείτε να το βρείτε και να το τυπώσετε και σε Σύνδεσμο, μέσα στο Κείμενο)
Μόνο που «μετακόμισε», δεν θα τον βρείτε πια στο 2ο Γυμνάσιο, στην οδό Νεαπολέως, αλλά στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού – Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη). Η είσοδος βρίσκεται στην οδό Σπάρτης.

Η θερινή περίοδος καθυστέρησε λίγο –εξαιτίας τεχνικής φύσεως προβλημάτων- αλλά ξεκινά μεθαύριο Σάββατο, 23 Ιουλίου, με ένα αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο.
Οι προβολές, με ελεύθερη είσοδο και φέτος, θα γίνονται όλες τις μέρες της εβδομάδας και θα ξεκινούν στις 9 και στις11 μμ. Θα κρατήσουν μέχρι και την Κυριακή 4/9/2016.  
Να σημειωθεί ότι κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην πρώτη προβολή (9-11 μμ) θα παίζονται παιδικές ταινίες.
Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ περιλαμβάνει 33 ποιοτικές ταινίες, επιλέξτε αυτές που θα θέλατε να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε σε έναν ιδιαίτερο χώρο.
Είναι σίγουρα μία πολλή καλή πρωτοβουλία και αξίζει να τη στηρίξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.