Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Εκατοντάδες Ελέφαντες πέφτουν νεκροί στην Αφρική και ο πλανήτης … σιωπά!


Παρά τις μεμονωμένες κινήσεις από πλευράς επιστημόνων, κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει με τους νεκρούς ελέφαντες στη Μποτσουάνα.Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις τελευταίες ημέρες μια μεγάλη φυσική καταστροφή που συμβαίνει στην Μποτσουάνα. Σύμφωνα με Βρετανούς βιολόγους, στη χώρα της νότιας ΑΦΡΙΚΗΣ έχουν εντοπιστεί τους δύο τελευταίους μήνες περισσότεροι από 350 νεκροί ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ, οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία.
 Το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί στο Δέλτα του Οκαβάνγκο ήδη από τις αρχές Μαΐου και, σύμφωνα με τον GUARDIAN, μέχρι το τέλος του μήνα είχαν καταγραφεί 169 θάνατοι. Σήμερα, ο αριθμός αυτός έχει υπερδιπλασιαστεί με τον βιολόγο, δρ. Νιλ ΜακΚαν, να κάνει λόγο για τουλάχιστον 350 θανάτους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σχεδόν 7 από τα 10 ζώα έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα ή γύρω από κάποιον νερόλακκο.

Η κυβέρνηση της αφρικανικής χώρας δεν έχει ακόμα τεστάρει δείγματα για να ερευνήσει τα αίτια της φυσικής αυτής καταστροφής, γεγονός που έχει εξοργίσει τους επιστήμονες. Το μέγεθος του κινδύνου μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο εάν συνυπολογίσουμε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή ζουν περίπου 15.000 ελέφαντες.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:
Και το ΒΙΝΤΕΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.