Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Σχεδία Home: το πρώτο Pet Cafe στην Ελλάδα


Γεύματα ακόμη και για τα κατοικίδιά μας προσφέρει πλέον το καφέ-μπαρ εστιατόριο «Σχεδία Home», που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Στη διεύθυνση Νικίου 2, κοντά τους σταθμούς μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Μοναστηράκι (δείτε και το σχετικό ΧΑΡΤΗ)!Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» και το «Σχεδία Home» πραγματοποίησαν την πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή τους με όνομα «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home». Με αφορμή την γιορτή αυτή, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου εγκαινιάστηκε το πρώτο και, πιθανότατα, το μοναδικό pet cafe στην χώρα, που πλέον υποδέχεται τους επισκέπτες του μαζί με τα κατοικίδιά τους μ’ ένα μενού που ανταποκρίνεται και στους δύο!

Θρεπτικά γεύματα για σκύλους

Στο πρωτοποριακό μενού του μαγαζιού βρίσκει κανείς πλέον και εκλεκτά εδέσματα για σκύλους, με ιδιαίτερες γεύσεις και διασκεδαστικά ονόματα, όπως το «γαβγαβτσίνο» ή το «smoothie με ουρά». Τις θρεπτικές λιχουδιές για τους πιστούς μας φίλους επιμελήθηκε η διαιτολόγος-εκπαιδεύτρια σκύλων Ρεγκίνα Μπίμπα.
Οπότε από το Σάββατο 4 Ιουλίου, στο «Σχεδία Home» οι ιδιοκτήτες πλέον μπορούν να παραγγέλνουν καφέ και φαγητό για τους ίδιους, ενώ παράλληλα να ανταμείβουν τους τετράποδους φίλους τους μ’ ένα νόστιμο γεύμα.

Πηγή: MONOPOLI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.