Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Βελτιωμένα Προϊόντα και Δυναμικότερη Παρουσία της ΒΙΟ.ΜΕ., με «εργαλείο» το Ηλεκτρονικό της Κατάστημα



Καλά τα νέα για την ανακτημένη ΒΙΟ.ΜΕ., η οποία ήρθε για να μείνει: όταν μιλάμε για προβλήματα και εναγωνίως αναζητούνται λύσεις –που μάλλον είναι δυσεύρετες, η ΒΙΟ.ΜΕ. έφτιαξε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, αύξησε σημαντικά τις πωλήσεις της, βελτίωσε τα προϊόντα της και  προσέλαβε και 4 νέους εργαζόμενους.


Στην κατεύθυνση της δυναμικότερης παρουσίας της ΒΙΟ.ΜΕ., σημαντικός αναδεικνύεται ο ρόλος του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop), το οποίο ξεκίνησε στις 15 Φλεβάρη του 2016, 3 χρόνια από τη μέρα που ξεκίνησε  η παραγωγή  στο ανακτημένο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ. κάτω από εργατικό έλεγχο.

Μέσα στους δυόμιση πρώτους μήνες λειτουργίας του, μέσω του e-shop οι παραγγελίες εκτινάχθηκαν στις 1000, από το σύνολο της χώρας, ακόμα και από απομακρυσμένα νησιά και μικρά χωριά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, προκρίθηκαν συνεργασίες με ποδηλατικά courier, που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα «μποτιλιαρίσματος» και «περιορισμένων χώρων στάθμευσης», επιλέγοντας συνειδητά η μεταφορά των προϊόντων να γίνεται με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, καθώς και σε συνεργασία με νέους και ορεξάτους ανθρώπους.

Η ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα του e-shop έδωσαν τη δυνατότητα για τη δημιουργία μίας νέας θέσης εργασίας, ειδικά για αυτό, ενώ τους έδωσε και τη δυνατότητα να επενδύσουν στην παρασκευή νέων οικιακών προϊόντων που συνδυάζουν μεγάλη καθαριστική ισχύ και οικολογικό χαρακτήρα, καθώς και επαγγελματικών για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και café-bar.

Αποτελέσματα και ρεαλιστικές λύσεις, κόντρα στην κρίση …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.