Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020

Drive In Φεστιβάλ στο Γκολφ Γλυφάδας!


Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει το πρώτο Drive In Θερινό Φεστιβάλ στην Ελλάδα! Ένα πρωτοποριακό φεστιβάλ, «βιώσιμο» και για αυτό το καλοκαίρι του κορονοϊού! Πολύ καλή ιδέα, με Ελεύθερη Είσοδο, καθώς αντί για εισιτήριο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα. Στο γκολφ της Γλυφάδας.
Ακολουθεί η σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, από το Δήμο:Drive in Φεστιβάλ στο Γκολφ Γλυφάδας
Έρχεται. Το πρώτο drive in θερινό Φεστιβάλ Γλυφάδας ! Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα το φετινό καλοκαίρι λόγω κορονοϊού.

«Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive in !
Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: « Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα… Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα, όμως, θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας. Αναμείνατε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.