Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ: για να σώσουμε το Οικοσύστημα του Ερημίτη στην Κέρκυρα από την Καταστροφή

Συλλογή Υπογραφών πραγματοποιούν οι πολίτες της Κέρκυρας και μας καλούν να υπογράψουμε όλοι, για να σωθεί το φυσικό οικοσύστημα του Ερημίτη, από την «οικονομική αξιοποίησή του» από Επιχειρηματικό Σχήμα. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

 


«Στην Κέρκυρα, υπάρχει ένα καταπληκτικό φυσικό οικοσύστημα, ο Ερημίτης, το οποίο εδώ και χρόνια η κυβέρνηση επιθυμεί να πουλήσει. Το σχέδιό τους είναι να χτιστούν ξενοδοχειακές μονάδες, χωρίς να σέβονται ότι στη περιοχή υπάρχουν τρεις προστατευμένοι υδροβιότοποι. Οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές για την ευρύτερη περιοχή, τα αποδημητικά  πουλιά για τα οποία ο τόπος αποτελεί χώρο ανάπαυσης, για τα φυσικά και προστατευμένα οικοσυστήματα απέναντι στην Αλβανία με τα οποία είναι αλληλένδετος ο Ερημίτης.

Είναι το τελευταίο αγνό οικοσύστημα της Κέρκυρας.

Έχουμε καταφέρει πολλά, το ζήτημα θα πάει στα δικαστήρια, καθώς έχουν καταπατηθεί νόμοι από τη κυβέρνηση κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας της επένδυσης.

 

Μαζεύουμε Υπογραφές στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ: ΕΔΩ

περιοχής

16 Διεθνείς Περιβαλλοντικές Οργανώσεις υποστηρίζουν την προστασία της περιοχής. Πρόσφατα κοινοποιήσαμε την επιστολή που στάλθηκε στον Πρωθυπουργό. Ο στόχος μας τώρα είναι να γίνει όσο πιο γνωστό γίνεται το ζήτημα σε παγκόσμιο επίπεδο και να μαζέψουμε ακόμη πιο πολλές υπογραφές.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την επιστολή, που εξηγεί και τη κατάσταση της οικολογικής καταστροφής με λεπτομέρειες και έχει βασιστεί σε μελέτες επιστημόνων: ΕΔΩ

Θα χαιρόμασταν αν θα μπορούσατε να κοινοποιήσετε τα παραπάνω δύο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να το μοιραστείτε απλά με φίλους. Είναι πολύ σημαντικό.»

 

Υπογράφουμε και εμείς στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ: ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.