Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

«Σιωπηλό Δάσος»: Η νέα Καμπάνια του Αρκτούρου για την απειλή των Οικοσυστημάτων

Στοχευμένη και αποτελεσματική η νέα τηλεοπτική καμπάνια επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη, που τονίζει τη σημασία της βιοποικιλότητας στο φυσικό μας περιβάλλον, ένα θέμα που παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ. Ο κίνδυνος εξαφάνισης πολλών ειδών ζώων και φυτών, άλλωστε, απειλεί και την εξαφάνιση ολόκληρων οικοσυστημάτων. 

 


Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ από την ίδρυσή του εργάζεται ακατάπαυστα για την προστασία σημαντικών ειδών δεικτών για το φυσικό περιβάλλον όπως ο λύκος και η αρκούδα, και για την αειφορική διαχείριση των βιοτόπων τους.

Παράλληλα, ο Αρκτούρος εκπονεί επιστημονικές μελέτες, διοργανώνει εκπαιδευτικά, περιβαλλοντικά προγράμματα και δράσεις για την ευαισθητοποίηση του κοινού στα ζητήματα βιοποικιλότητας κι αειφορίας, ενώ ασκεί και πολιτική πίεση μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις.

Το «Σιωπηλό Δάσος» εμπνεύστηκε η δημιουργική ομάδα της attp. Την ομάδα αποτελούν οι Θοδωρής Περδικάκης (Head of Creative), Ανδρέας Σιουρούνης (Creative DirectorCopywriter), Ράνια Αραβανή (Art Director). Παραγωγή:BRIGHTSHOE, παραγωγός: Αργυρώ Διαμάντη.

Σκηνοθεσία Μπάμπης Μακρίδης, Διεύθυνση Φωτογραφίας Χριστίνα Μουμούρη, Casting Ready2cast, Stylist Σάντρα Αλεξανδράκη, Μοντάζ Μάριος Κλεφτάκης, Color Grading Anmar Film Lab και Sound design Musou Music Group/Νίκος Τσινές. Πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης,

Ας δούμε συντροφιά το ενδιαφέρον τηλεοπτικό spot: 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.