Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Πέρασαν πέντε Ελληνικές Εταιρίες στον Τελικό των European Business Awards 2016-17



Πέντε Ελληνικές εταιρίες κατάφεραν να διακριθούν και στη Δεύτερη Φάση του European Business Awards 2016-17, να λάβουν τη διάκριση “Ruban dHonner Recipient” και να συνεχίσουν στον τελικό για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης, στην κατηγορία που συμμετέχουν.


Αυτές είναι (με αλφαβητική σειρά):


  • AB Vasilopoulos (The Business of the Year Award with Turnover of €150 m or higher)
  •  Printec Group (The Business of the Year Award with Turnover of €26-150 m)
  •  Coffee Island (The ELITE Award for Growth Strategy of the Year)
  • Upstream (The ELITE Award for Growth Strategy of the Year)
  • Nice n Easy Farm-to-Table Restaurants (The RSM Entrepreneur of the Year Award


Τα European Business Awards αναδεικνύουν την αριστεία και τις καλές πρακτικές των επιχειρήσεων της Ευρώπης. Ο διαγωνισμός διακρίνεται σε 3 Φάσεις:

  1. Ξεχώρισαν 636 “National Champions από 33.000 εταιρίες, από 33 Ευρωπαϊκές χώρες που έλαβαν μέρος. Από την Ελλάδα διακρίθηκαν 38 επιχειρήσεις που έλαβαν τον τίτλο του Έλληνα “National Champions”.
  2. Αναδείχθηκαν οι 110 “Ruban dHonner Recipients από Κριτική Επιτροπή που αποτελούσαν Ευρωπαίοι Επιχειρηματίες, Ακαδημαϊκοί και Opinion Leaders. Έλαβαν υπόψη τους και τρίλεπτο βίντεο που ετοίμασαν οι διαγωνιζόμενοι και ανέβασαν στην ιστοσελίδα των Βραβείων.
  3. Στην Τελική Φάση, θα επιλεγεί από την Κριτική Επιτροπή η καλύτερη Ευρωπαϊκή Επιχείρηση για κάθε μία από τις 11 Κατηγορίες, στην οποία θα απονεμηθεί το αντίστοιχο European Business Award της κατηγορίας της, σε ειδική τελετή στις 4 Μαΐου 2017, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.


Στη διαδικασία του διαγωνισμού παρεμβαίνουν και οι απλοί πολίτες κάθε χώρας, μέσω ειδικής «Ψηφοφορίας Κοινού», μέσω της οποίας θα αναδειχθεί ο National Public Champion. Θα είναι η επιχείρηση που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους κοινού από την κάθε χώρα. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα αναρτηθούν στις 6 Μαρτίου 2017 και στη συνέχεια η ψηφοφορία θα συνεχιστεί ανάμεσα στις 33 εταιρίες - National Public Champion της χώρας της, για να αναδειχθεί τελικά ο European Public Champion.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.