Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Σε Διαβούλευση από σήμερα το Σχέδιο Νόμου για τον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων»Σήμερα αναρτήθηκε στο ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης το Σχέδιο Νόμου για τον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων».
 
21/2/2017: Απομένουν 9 μέρες για τη διαβούλευση.

Η διαβούλευση θα παραμείνει ενεργή μέχρι και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, στις 2 το μεσημέρι, για 9 δηλαδή συνολικά ημέρες.

Στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ολόκληρο το Σχέδιο Νόμου και να συμμετάσχετε στη Διαβούλευση.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου: «Με τη νομοθετική αυτή πρωτοβουλία επιδιώκεται η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου που θα διευκολύνει την επίτευξη ρύθμισης των συνολικών οφειλών των βιώσιμων επιχειρήσεων τόσο προς τον ιδιωτικό τομέα, όσο και προς το Δημόσιο, στοχεύοντας διά της ορθολογικής διευθέτησης ή ακόμη και απομείωσης των χρεών των αυτών στη συνέχιση της λειτουργίας τους, διασφαλίζοντας παράλληλα χιλιάδες θέσεις εργασίας και εξυγιαίνοντας ταυτόχρονα το τραπεζικό σύστημα, ώστε να στηριχθεί συνολικά η οικονομία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.