Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

300.000+ 3D Mοντέλα διαθέσιμα για λήψη με Άδειες Creative Commons από το Sketchfab


Πριν από λίγες ημέρες , το SKETCHFAB ανακοίνωσε την διάθεση περισσότερων ΑΠΟ 300.000 3D ΜΟΝΤΕΛΩΝ διαθέσιμα για λήψη με άδειες Creative Commons. Αυτός ο τεράστιος κατάλογος 3D μοντέλων είναι ένας εκπληκτικός πόρος που δημιουργήθηκε από καλλιτέχνες, σχεδιαστές, πολιτιστικούς οργανισμούς  από όλο τον κόσμο.



Κάθε μοντέλο 3D που μπορείτε να κατεβάσετε στο Sketchfab είναι διαθέσιμο στην αρχική του μορφή καθώς και σε μια αυτόματα δημιουργούμενη μορφή  GlTF, η οποία είναι ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλες τις μορφές αρχείου και έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να μετακινείτε αρχεία 3D χωρίς προβλήματα μεταξύ εφαρμογών διατηρώντας παράλληλα μια σταθερή ροή εργασιών PBR.


Μπορείτε να κατεβάσετε τα τρισδιάστατα μοντέλα μέσω του δικτυακού τόπου sketchfab.com ή απευθείας στο αγαπημένο σας λογισμικό μέσω ενός από τους ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ που είναι διαθέσιμη. Μπορείτε να περιηγηθείτε και να εισαγάγετε  μοντέλα Sketchfab 3D σε SSUBSTANCE3D, SPARK AR, και BLENDER, καθώς και σε εργαλεία όπως UNITY και UNREAL ENGINE. Ακόμα, μέσω του ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ API, είναι εύκολο για οποιονδήποτε να προσθέσει εισαγωγή μοντέλου Sketchfab 3D στην εφαρμογή του.
Όλα τα μοντέλα που μπορείτε να κατεβάσετε στο Sketchfab προσφέρονται κάτω από κάποια άδεια CREATIVE COMMONS ATTRIBUTION, η οποία καθιστά σαφές πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά ένα μοντέλο και πώς πρέπει να πιστώνεται ένας καλλιτέχνης για τη δουλειά του.

Δείτε την διαθέσιμη ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΔΩ

Πηγή: SKETCHFAB.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.