Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Βίντεο: η γάτα του σπιτιού σώζει τη ζωή του μωρού!


Η γάτα, στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, κατάφερε να γίνει πρώτη είδηση στην Κολομβία, πριν λίγους μήνες, εξαιτίας της εντυπωσιακής της αντίδραση μπροστά στο μωρό του σπιτιού, γλιτώνοντάς το για δευτερόλεπτα από ένα σοβαρό ατύχημα, που θα μπορούσε να του κοστίσει ακόμη και τη ζωή του.



Η 27χρονη μητέρα του βρέφους και υπερήφανη ιδιοκτήτρια του τετράποδου, Ντιάνα Λορένα Αλβάρεζ, δεν πίστευε στα μάτια της όταν έλεγξε την κάμερα ασφαλείας στο σπίτι της, για να δει πώς ο γιος της Σαμουέλ Λεόν είχε κατέβει από την κούνια του και γιατί βρισκόταν στο πάτωμα.

Το βίντεο δείχνει το παιδί να φτάνει μπουσουλώντας μέχρι την άκρη των σκαλιών. Η γάτα, που έχει εξαρχής καρφωμένα τα μάτια της πάνω του, φαίνεται να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και αποφασίζει ταχύτατα να επέμβει με σωτήριο τρόπο., εμποδίζοντας το μωρό να προχωρήσει προς τη σκάλα και σπρώχνοντάς το μακριά από το επικίνδυνο σημείο
 «Αν δεν ήταν για τη γάτα, ο γιος μου θα κατρακυλούσε από τις σκάλες. Παρακολουθώντας το υλικό από την κάμερα ασφαλείας, ένιωσα πραγματικά έκπληκτη και τυχερή», δήλωσε η Αλβάρεζ.

Πηγή: HUFFPOST GREECE από RT

Βλέπουμε συντροφιά το ΒΙΝΤΕΟ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.