Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Χιλιάδες φυτά από τον Άγιο Στέφανο μεταφέρθηκαν στο δήμο Χαλανδρίου

Χιλιάδες φυτά που επέζησαν από την πυρκαγιά στον 'Αγιο Στέφανο «φιλοξενούνται» πλέον στο δήμο Χαλανδρίου. Προέρχονται από ιδιόκτητο φυτώριο, ο ιδιοκτήτης του οποίου προθυμοποιήθηκε να τα δωρίσει, αρκεί να μην καταστραφούν κι έτσι ήρθε σε επικοινωνία ο ίδιος με το δήμο Χαλανδρίου.

 


Η δημοτική Αρχή ανέλαβε την επιχείρηση με τέσσερα οχήματα, επανδρωμένα με εργαζόμενους του δήμου και εθελοντές και μαζί με τον ίδιο τον δήμαρχο, Σίμο Ρούσσο, μετέβησαν στην περιοχή για να τα παραλάβουν. Αρχικά έχουν μεταφερθεί στον χώρο Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου και σταδιακά θα φυτευτούν σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

«Οι χαμένοι μέσα στις στάχτες κόποι των ανθρώπων δεν θα πάνε τελικά χαμένοι. Στεκόμαστε με σεβασμό στη μεγαλοψυχία ενός ανθρώπου που μέσα στην προσωπική του καταστροφή, βρήκε το κουράγιο να μας δώσει ελπίδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Χαλανδρίου και πρόσθεσε: «Εκ μέρους όλων των πολιτών του Χαλανδρίου ένα ευχαριστώ στον κ. Παπαδημητρίου για την προσφορά, αλλά κυρίως για την ελπίδα».

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ , ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.