Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Σας ευχαριστώ πολύ, όλους. Είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό όταν αντιλαμβάνομαι ότι έχουμε γίνει μία συντροφιά !



Θέλω να σας ευχαριστώ όλους για τις θερμές ευχές σας, αυτή τη μέρα που τελειώνει σε λίγα λεπτά και είχα τα γενέθλια μου. Ευχές που έλαβα με διαφορετικούς τρόπους και από διαφορετικούς ανθρώπους, αλλά όλες είχαν μία κοινή συνισταμένη: ήταν όλες ειλικρινείς και υποστηρικτικές. 


Παίρνεις δύναμη και συνεχίζεις όταν αντιλαμβάνεσαι ότι έχουμε γίνει μία συντροφιά. Μια ξεχωριστή αίσθηση, μία παρότρυνση, βγαίνει τότε από κάπου εκεί μέσα σου και σε ενισχύει για να συνεχίσεις την προσπάθεια. Οι καιροί αυτοί, όσο δύσκολοι και αν φαντάζουν, όσες απογοητεύσεις και αν μας κρύβουν, ένα είναι σίγουρο: ότι ο κόσμος σύντομα θα είναι αρκετά διαφορετικός από αυτόν που γνωρίσαμε. Είναι στο χέρια μας να έχει το χρώμα, το άρωμα, την υφή, το χαρμάνι, τη συνταγή που εμείς θέλουμε να έχει. Και για να συμβεί αυτό, ένας είναι ο τρόπος: η ανθρώπινη συμπόρευση και αλληλεγγύη.
Κλείνω με μια ευχή: του χρόνου να μπορέσω να σας συναντήσω και από κοντά και να σας κεράσω τσίπουρο, κρίταμα, φτέρη, τσιτσίραβλα και καρπούς της γης, σε ένα όμορφο μέρος, όπως αυτό της φωτογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.