Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Τετάρτη, 20 Ιουλίου: Ανοίγει Πανιά στο «Θανάσης Βέγγος» η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Αγίας Παρασκευής ξεκινάει τις θερινές προβολές της στον Δημοτικό Κινηματογράφο της πόλης «Θανάσης Βέγγος». Την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ. Εντός του χώρου του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, στη διεύθυνση Νεαπόλεως 7 (συμβουλευτείτε και τον ΧΑΡΤΗ: ΕΔΩ). Με ελεύθερη είσοδο.

 


Η εκκίνηση γίνεται με το Αφιέρωμα σε φιλμ μικρού μήκους «Short is beautiful», παρουσία των σκηνοθετών και των συντελεστών των ταινιών, για μία συνολική κουβέντα με το κοινό, που θα ακολουθήσει την προβολή.

Θα παρουσιαστούν συνολικά έξι (6) βραβευμένες ταινίες που έχουν διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ, σ’ όλον τον κόσμο. Θα προβληθούν:

«Α λα κάρτ» από τον Ταξιάρχη Δεληγιάννη και τον Βασίλη Τσιουβάρα, 12'

«Στο Αεροδρόμιο», του Μιχάλη Μαθιουδάκη, 23'

«Βανκούβερ», από την Άρτεμις Αναστασιάδου, 24'

«Πρώτο Μπάνιο», του Αλέξανδρου Κωστόπουλου 13'

«Τζαφάρ», από την Νάνσυ Σπετσιώτη, 3'

«Λεωφόρος Πατησίων», του Θανάση Νεοφώτιστου, 12'

 

Αυτό το καλοκαίρι, η Κινηματογραφική Λέσχη της Αγίας Παρασκευής, κάθε Τετάρτη, στις 9 μμ, θα πραγματοποιήσει προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος», με ελεύθερη είσοδο. Το Πρόγραμμα, για τις επόμενες Τετάρτες:

Τετάρτη 27/7/2022

Αφιέρωμα στον σκηνοθέτη και animator Παναγιώτη Ράππα με προβολή ταινιών του. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον ιστορικό κινηματογράφου Γιάννη Σολδάτο

Τετάρτη 3/8/2022

«Εξόριστος», του Βισάρ Μορίνα

Τετάρτη 10/8/2022

«Το Μερίδιο των Αγγέλων» του Κεν Λοουτς

Τετάρτη 17/8/2022

«Αλληλεξάρτηση / Interdependence» Σκηνοθέτες μαζί για το περιβάλλον.

Τετάρτη 24/8/2022

«Virιdiana» του Λουίς Μπουνιουέλ

Τετάρτη 31/8/2022

Αφιέρωμα στην επέτειο 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης με την ταινία ντοκιμαντέρ των Λευτέρη Χαρίτου, Γιούρι Αβέρωφ, Νίκου Νταγιαντά και Ανδρέα Αποστολίδη «1821» (του 2011)

 

Φωτογραφία: ΑΜΑΡΥΣΙΑ , Φωτογραφία από την φετινή  πρεμιέρα του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος», Καλοκαίρι 2022

 

Δείτε ολόκληρο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος», για το Καλοκαίρι 2022: ΕΔΩ . Ελεύθερη Είσοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.