Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Ολόκληρο Χωριό της Κρήτης!


Ένα ολόκληρο χωριό, το οποίο έχει  εγκαταλειφθεί από τους κατοίκους του, βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση για πώληση. Το χωριό αυτό χωροθετείται στην περιοχή της Μεσαράς, στο Ηράκλειο Κρήτης.




Όλα στο σφυρί, σε τιμή προσφοράς! Τόποι, κοινωνίες, μικρο-οικονομίες. Εποχή «εκπτώσεων». Ελλείψει εναλλακτικού σχεδίου, είναι ευκαιρία να τα αγοράσει κανείς όσο-όσο …


Όπως αναφέρει, σε ανάρτηση της στο Facebook η σελίδα ΔΙΑ-SOS-ΤΕ ΤΗ ΜΕΣΑΡΑ, για το συγκεκριμένο χωριό, που δεν κατοικείται εδώ και χρόνια, «υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Αθηναϊκή εταιρεία να το αγοράσει και να το μετατρέψει σε πρότυπο παραδοσιακό τουριστικό οικισμό».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μέχρι στιγμής το όνομα του χωριού δεν έχει γίνει γνωστό, αναμένεται όμως να ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις. Μάλιστα, αξιολογεί ότι «δεν αποκλείεται εντός των ημερών οι δυο πλευρές να τα βρουν και να έχουμε θετικές εξελίξεις». Χαρακτηρίζοντας την προοπτική αυτή «μεγάλη επένδυση που θα αλλάξει εντελώς τον τουριστικό χάρτη της περιοχής».

Και τα πάντα πωλούνται, κοψοχρονιά, ελπίζοντας ότι κάποτε θα έρθουν οι «Σωτήρες». Ακόμα και τώρα … αποτυχημένα μοντέλα … και «ανάθεση» …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.