Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Τζένη, το Άλογο που βολτάρει!

Κάθε πρωί στη Φρανκφούρτη, στη Γερμανία, μπορεί να συναντήσεις την Τζένη, ένα άλογο που κάνει μια μεγάλη βόλτα κάθε μέρα, ολομόναχη. Συγκεκριμένα, κάνει την ίδια διαδρομή μόνη της κάθε πρωί εδώ και 14 χρόνια, από τότε που ο ιδιοκτήτης της, ο οποίος τώρα είναι 79 ετών, δεν μπορούσε πια να την ιππεύσει.

 

 

Η Τζένη σταματάει και χαιρετάει όλα τα γνωστά πρόσωπα κατά τη διάρκεια της βόλτας της, και σταματάει επίσης για να πάρει "δωράκια" και χάδια από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους που τους συμπαθεί περισσότερο. Οι ντόπιοι την αντιμετωπίζουν σαν διασημότητα και χαίρονται με την παρουσία της.

Ένα κομμάτι χαρτί που είναι τοποθετημένο στο χτενιστήρι της αναφέρει: "Το όνομά μου είναι Jenny. Δεν το έχω σκάσει από κάπου, απλά περπατώ. Σας ευχαριστώ." Παρόλα αυτά η αστυνομία δέχεται συχνά κλήσεις από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την κατάσταση.
Οι ντόπιοι είναι πολύ εξοικειωμένοι με το άλογο και τον ιδιοκτήτη του, και δεν έχει συμβεί κανένα ευτράπελο όλα αυτά τα 14 χρόνια που βολτάρει μόνη της. Ένας τοπικός κτηνίατρος που της κάνει κάποιες εξετάσεις ρουτίνας μία στο τόσο, συνεχίζει να την βρίσκει απόλυτα υγιή και δεν δείχνει να αγχώνεται παρά τον μοναδικό τρόπο ζωής της.
Η Τζένη είναι μία και μοναδική και σίγουρα αξίζει αυτό το λίγο από το χρόνο σου!

Πηγή: Ο ΤΗΛΕΒΟΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.