Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

International Micro μ Festival: Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους σε νέα Phygital Eκδοχή

Το 10ο επετειακό International Micro μ Festival έρχεται, 26-29 Νοεμβρίου, με online και κανονικές προβολές (στις πόλεις που επιτρέπεται) ελληνικών και ξένων ταινιών μικρού μήκους, καθώς και με ανάδειξη, μέσω ψηφοφορίας, του αγαπημένου φιλμ του κοινού.

 


Η δέκατη επετειακή διοργάνωση του INTERNATIONAL MICRO Μ FESTIVAL, 26-29 Νοεμβρίου, έρχεται να μας θυμίσει αυτά που έχουν πραγματικά σημασία και με έναν περίεργο τρόπο να υπογραμμίσει την αξία της ιδέας που πριν μια δεκαετία το ξεκίνησε, να ενωθεί«ζωντανά» μέσω της τεχνολογίας το κινηματογραφικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Το 10ο επετειακό IMMF μπορεί λοιπόν να μην έχει πυροτεχνήματα αλλά θα βρεθεί με συνέπεια όπως κάθε χρόνο δίπλα στο κοινό του σε συνεργασία με την Ψηφιακή Πλατφόρμα του FESTHOME.

 

International Micro μ Festival: Λίγα λόγια για το φεστιβάλ

Με τον τρόπο αυτόν θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε τόσο το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ που αποτελείται από 15 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, όσο και το Διεθνές που θα προβάλλει επιλεγμένες ευρωπαϊκές ταινίες μικρού μήκους, όλες με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ. Παράλληλα για ακόμη μια χρονιά το κοινό θα κληθεί με την ψήφο του να επιλέξει την φετινή αγαπημένη του ελληνική ταινία μικρού μήκους.

Ταυτόχρονα, καθώς οι διοργανωτές θεωρούν τα θέατρα και τους κινηματογράφους από τους πιο ασφαλείς χώρους αλλά και επειδή επιθυμούν, έστω και συμβολικά φέτος, να διατηρήσουν την άμεση επικοινωνία με το κοινό, αποφάσισαν με ασφάλεια και τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας να προβάλουν το φεστιβάλ και με φυσική παρουσία στις πόλεις όπου αυτό επιτρέπεται κατά τις ημέρες διεξαγωγής του.

Έτσι λοιπόν, καθώς το International Micro μ Festival  συμπληρώνει δέκα χρόνια στη μεγάλη οθόνη- οι διοργανωτές μας περιμένει να γιορτάσουμε «ζωντανά» τη ζωή και τον πολιτισμό απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας και μέχρι όπου μας ταξιδέψει, η μεγαλύτερη ψηφιακή αίθουσα που έχουν μέχρι σήμερα στήσει.

Πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διαδικασία της Online παρακολούθησης αλλά και της «ζωντανής» διαγωνιστικής κεντρικής εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στις 28/11 θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Διαγωνιστικό Μέρος : 28/11 – 18:00

Τιμές Εισιτηρίων: 7 € 

  • Αθήνα: Διαδικτυακά
  • Θεσσαλονίκη: Διαδικτυακά
  • Ρόδος: Κινηματογράφος Metropol, Βενετοκλέων & Βύρωνος, Ρόδος.
  • Χανιά: Studio Oxo Nou, Αγ. Κυριακής 2
  • Ηράκλειο: Κινηματογράφος Βιτσέντζος Κορνάρος, Μαλικούτη 18
  • Ξάνθη: Διαδικτυακά
  • Ρέθυμνο: Σημείο Πολιτισμού, Πατριάρχου Αθηναγόρα 17
  • Βέροια: Διαδικτυακά
  • Πάτρα: Κινηματογράφος Πάνθεον, Λεωφόρος Γούναρη 34

Διεθνές μέρος :

Από 26 – 29/11 μέσω διαδικτυακής προβολής από την Πλατφόρμα του FESTHOME.

  • Διαδικτυακά

 

* Στην Διαδικτυακή προβολή του φεστιβάλ θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των θεατών και στην γεωγραφική θέση αυτών.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το site του Micro μ, μετά τις 20/11.

 

Πηγή: MONOPOLI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.