Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Λαός Ημαθίας: Παρουσίαση του Σχέδιο Επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ



Εκτενή και πολυδιάστατη παρουσίαση της εκδήλωσης των πρώην εργαζομένων για το Σχέδιο Επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ από την έντυπη έκδοση και το διαδικτυακό τόπο του Λαού Ημαθίας. Το θέμα παρακολουθεί ο Δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτίδης.
Έντυπη Έκδοση Λαού Ημαθίας, 26/5/2017

Στο φύλλο της Πέμπτης 25 Μαΐου 2017, στο άρθρο με τίτλο «Παρουσιάστηκε το σχέδιο επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ» γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο Σχέδιο και τις τοποθετήσεις επ’ αυτού του Δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, της Βουλευτού Ημαθίας Φρόσως Καρασαρλίδου και του Περιφερειακού Συμβούλου Θεόφιλου Τεληγιαννίδη.

Στο σημερινό φύλλο, της Παρασκευής 26 Μαΐου 2017, στο άρθρο με τίτλο «Με νέους συμμάχους προχωράει το σχέδιο επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ», αναφέρει σε σχέση με τη δική μου τοποθέτηση: «Πρόταση διοργάνωσης μιας ημερίδας στη Βέροια για το θέμα, με στόχο να γίνει κοινωνός του ζητήματος όλη η Ημαθία, έκανε ο σύμβουλος αναπτυξιακού-χωρικού σχεδιασμού Μιχάλης Μπούργος.».
Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ακόμα στην υποστηρικτική στάση του ΙΚΑ, στην κατεύθυνση επίσπευσης των διαδικασιών, τη «θετική, με επιφυλάξεις» τοποθέτηση για το νέο σχέδιο από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Νάουσας Σάκη Τσίτση, ενώ γίνεται και παρουσίαση σημαντικών σημείων από το σχέδιο των εργαζομένων.
Ενδιαφέρουσα και η δημοσίευση για το θέμα αυτό στο διαδίκτυο, με τίτλο «Το ΙΚΑ υπέρ της επίσπευσης των διαδικασιών για την ΕΝΚΛΩ. Παρουσιάστηκε το σχέδιο. Τσίτσης: Κρατάμε μικρό καλάθι αλλά δεν εμποδίζουμε», με φωτογραφίες της εκδήλωσης, στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.