Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Πρόσκληση στο 1ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τα Κοινά και την ΚΑΛΟ, για την Εισήγηση ‘ΚΑΛΟ, Τοπικές Κοινωνίες και Αυτοδιοίκηση. Η Αλληλεπίδρασή τους ως Κρίσιμος Παράγοντας για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση’, Πέμπτη 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.



Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στην παρουσίαση της Εισήγησης ΚΑΛΟ, Τοπικές Κοινωνίες και Αυτοδιοίκηση.  Η Αλληλεπίδρασή τους ως Κρίσιμος Παράγοντας για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, Μ. Μπούργος, στο 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 4 - 7 Μαΐου 2017 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 



Η Εισήγηση, που αποτελεί μέρος ευρύτερων επεξεργασιών για τη διατύπωση σύγχρονης – εναλλακτικής πρότασης που θα αφορά την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με πιλοτική εφαρμογή την περιοχή της Ημαθίας, εντάσσεται στην 4η Συνεδρία «ΚΑΛΟ, Κοινά, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Αστική Διακυβέρνηση». Θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, 5:30-6:30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Π. Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).


Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Διαβάστε και τυπώστε ολόκληρο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.