Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΒΙΟΜΕ, Η Θετική Πρακτική της Αυτοδιαχείρισης: Ξεκίνησε και η Γραμμή – Παραγωγής Κόλλας



Η ΒΙΟΜΕ, το αυτοδιαχειριζόμενο ελληνικό εργοστάσιο όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά φαίνεται να αναπτύσσεται και να εξασφαλίζει εργασία και εισόδημα στους  εργαζόμενους σε αυτό. Και έτσι, η Γραμμή Παραγωγής Κόλλας της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. πήρε μπροστά. Να σημειωθεί πως η Κόλλα για την Οικοδομή ήταν το τελικό προϊόν της εταιρίας, προτού πτωχεύσει και οδηγήσει του εργαζόμενους στην κατάληψη του εργοστασίου και την επαναλειτουργία του από τους ίδιους. Τότε κρίθηκε ασύμφορη (έως και αδύνατη) η διατήρηση του προηγούμενου προϊόντος και εξελίχθηκε σε Βιομηχανία Ειδών Καθαριότητας.



Και να που τα χρόνια απέδειξαν ότι η ΒΙΟΜΕ είναι μία ιδιαίτερα θετική πρακτική για τις διαθέσιμες λύσεις στην κατεύθυνση επανεκκίνησης της βιομηχανίας στη χώρα. Οι μηχανές της μπήκαν ξανά μπροστά, παρέμειναν αναμμένες, ανέπτυξε τις δραστηριότητες και τα προϊόντας της και να που ξανά βγάζουν Κόλλα για την Οικοδομή. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση των Εργαζομένων:

«Η Γρα μμή Παρα γ ωγής Κόλλας της Σ.Ε. ΒΙ Ο.ΜΕ. πήρε μπρος !! !
Προχωρήσαμε στην Πρώτη Παραγωγή κόλλας μετά από 6 χρόνια! Αφού συγκεντρώθηκαν οι πόροι για τις πρώτες ύλες, μετά από τη συντήρηση των μηχανημάτων, μετά από εργαστηριακές δοκιμές και δοκιμαστικές παραγωγές η παραγωγή 3+1 διαφορετικών ειδών Κόλλας είναι γεγονός (Sand, Sand acrylic, Super acrylic ήρθαν να προσθέτουν μαζί με την Praxis που παράγεται από πέρσι στην γκάμα των προϊόντων της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ.).
Οι συγκεκριμένες κόλλες είναι άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών, με σήμα την ποιότητα τους.
Στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα αναλυτικά, καθώς και κόστος προμήθειάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.