Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ – Σάββατο, 9/12/2017: Υπενθύμιση για την Παρουσίαση της Σύμπραξης «Εργαστήρι Συμμετοχικού Σχεδιασμού με βάση τα Κοινά»



Σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ στην πρώτη δημόσια παρουσίαση της Σύμπραξης «Εργαστήρι  Συμμετοχικού  Σχεδιασμού  με βάση τα Κοινά», ΣΗΜΕΡΑ, Σάββατο, 9 Δεκέμβρη 2017, στα πλαίσια της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ. Σας περιμένουμε στο χώρο Χίμαιρες, Πυθοδώρου 6 και Κωνσταντινουπόλεως, κοντά στο Σταθμό Μετρό Μεταξουργείο, στην Αθήνα, 4:30-9 μμ, για να γνωριστούμε από κοντά, να σκεφτούμε, να προβληματιστούμε και να σχεδιάσουμε από κοινού.



Δυο λόγια για το Εγχείρημα αυτό: στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Και καθώς γνωρίζω ότι είστε «επιμελείς» και θέλετε να έρθετε κατάλληλα προετοιμασμένοι, σας προτείνω και δύο κείμενα για να μελετήσετε, τα οποία έχουν δημοσιευτεί στο τεύχος 11 του περιοδικού «πρΟΤΑση»:



·         Μπούργος Μ., Γιακουβάκη Ζ., Ένα «Εργαστήριο Μάθησης» για το Κουκάκι, Εργαλείο Σχεδιασμού για τα Κοινά, σ. 288-290
·         Τότσικας Π., Ένα Πάρκο για όλους στο Ελληνικό: Επανοικειοποίηση - Συνδιαχείριση - Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, σ. 340-341


Σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.