Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και οι Φορείς της Καρδίτσας για την Καινοτομία και την Ταυτότητα της Περιοχής



Τις επόμενες μέρες, 21 και 22 Δεκεμβρίου, ομάδα Καθηγητών και Ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα επισκεφτούμε την περιοχή της Καρδίτσας, για να αναδειχθούν κρίσιμα ζητήματα και συγκεκριμένες δράσεις – ερευνητικά εργαλεία που αφορούν έναν αποτελεσματικό και βιώσιμο στρατηγικό σχεδιασμό και την διαμόρφωση νέων τοπικών αναπτυξιακών σχεδίων με επίκεντρο την κοινωνική οικονομία και την ιδιαίτερη ταυτότητα της περιοχής.




Η επιτόπια επίσκεψη στην Καρδίτσα είναι συνέχεια συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2017, στο Βόλο, στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Στη συζήτηση συμμετείχαν ακόμα ο Καθηγητής κ. Αλέξιος Δέφνερ, η καθηγήτρια κ. Μαρί Νοέλ Ντυκέν, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Καινοτομίας και Δράσεων Νεολαίας του Δήμου Καρδίτσας κ. Βασίλης Κουρκούνας, ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (Αν.Κα.) κ. Βασίλης Μπέλλης, ο Γενικός Γραμματέας της Ενεργειακής Συνεταιριστικής Εταιρίας Καρδίτσας (ΕΣΕΚ) κ. Γεώργιος Κονταξής, οι ερευνητές κ. Νεοκλής Μαντάς και κ. Εύα Ψαθά, καθώς και η συνεργάτης μου από τη Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης κ. Χρυσούλα Γουρνιεζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.