Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Μαύρο στην Ελληνοφρένεια από τον Alpha



Σκοταδισμός. Το έμαθα πριν λίγο από το INFO-WAR.GR. Μου αρέσει που σκεφτόμουν παραμονή Χριστουγέννων να διαβάσω κάτι πιο χαλαρό και ξεκούραστο …

Με επίσημη δικαιολογία τα «χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης» ο Alpha αποφάσισε να κόψει την δημοφιλή Ελληνοφρένεια, η οποία ενοχλούσε πολλούς με την σκληρή πολιτική κριτική που ασκούσε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.




Όπως αναφέρει βέβαια η ΕΦΣΥΝ η τηλεθέαση μόνο χαμηλή δεν ήταν αφού «χθες π.χ. η εκπομπή έκανε παραπάνω από 20%.


Μάλιστα, έφερε τον Alpha στην 1η θέση, εκείνη την ώρα, πρώτον ανάμεσα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς».


Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.Ραντεβού στα Γουναράδικα. pic.twitter.com/WRH5JoDhU8
— ELLINOFRENEIA (@Ellinofreneia) December 20, 2017


Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ετοιμάσει το τελευταίο επεισόδιο καθώς – όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους απομακρύνσεις – η διεύθυνση του σταθμού δεν θέλησε να τους δώσει το δικαίωμα να αποχαιρετήσουν το κοινό.

Η εκπομπή είχε ενοχλήσει πολλούς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ με αποκορύφωμα την ΕΠΙΣΤΟΛΗ 25 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ του κόμματος που κατηγορούσαν τους συντελεστές ότι είναι σεξιστές και λειτουργούν εναντίον της Δημοκρατίας.

«Η Ελληνοφρένεια καλεί σε βίαιη υποδοχή του Τσίπρα στην Αμαλιάδα» έγραφε παλαιότερα το Left.gr για την ραδιοφωνική εκπομπή παρά το γεγονός ότι ο Θύμιος Καλαμούκης εξηγούσε απλώς ότι ο κόσμος πρέπει να εξευτελίσει τον πρωθυπουργό διευκρινίζοντας ότι δεν καλεί σε πράξεις βίας.
Το τηλεοπτικό σκηνικό σκοτεινιάζει επικίνδυνα με το κόψιμο της Ελληνοφρένειας λίγο πριν μοιραστεί εκ νέου η τηλεοπτική πίτα.

Πηγή: INFO-WAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.