Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ: οι Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας από ψηλά!


Τη μοναδική εικόνα της φετινής άνοιξης στη Βέροια, με τις ανθισμένες ροδακινιές των αγρών της σε drone λήψεις, μπορούμε να θαυμάσουμε σε τρία βίντεο που ανέβασε ATHENSVOICE, μία εντυπωσιακή εικόνα που επαναλαμβάνεται κάθε Μάρτιο.

 
Φωτογραφία: Feelmore Johny, Διαγωνισμός ΤΟΒ

H ανθοφορία σε όλο της το μεγαλείο: Χιλιάδες ροδακινιές στον κάμπο της Ημαθίας που μεταμορφώνεται κάθε χρόνο σε μια «ροζ θάλασσα» προσφέροντας ένα ιδιαίτερο θέαμα σε κάθε αληθινό φυσιολάτρη.


Επίσης, στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ μπορείτε να διαβάσετε για τις σχετικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διοργάνωση του ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΌΜΙΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΤΟΒ). Η εαρινή ισημερία σε μαγευτικά στιγμιότυπα.

Σχετικό θέμα δημοσίευσε η ATHENSVOICE λίγες μέρες πριν, σε άρθρο του Θανάση Καρατζά, με τίτλο ‘15 Φωτογραφίες από τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας’ και υπότιτλο ‘Το μοναδικό φαινόμενο του ανοιξιάτικου κάμπου στης Ημαθίας και βόλτες με ποδήλατα από τον ΤΟΒ’, όπου μπορείτε να θαυμάσετε 15 εξαιρετικές φωτογραφίες με το ίδιο θέμα. Από εκεί είναι και η φωτογραφία του Feelmore Johny, της δικής μου δημοσίευσης.

Αλλά αρκετά νομίζω σημείωσα για το θέμα ατό.
Σειρά έχει το θέαμα:

Βίντεο 1ο



Βίντεο 2ο 



Βίντεο 3ο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.