Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Ώρα της Γης : συμμετέχουμε συντροφιά - Σάββατο 27 Μαρτίου

Κάθε χρόνο, στις 20:30 μ.μ. το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για το περιβάλλον.

 


Η Ώρα της Γης είναι μια κίνηση για το μέλλον μας. Και είναι κάτι περισσότερο από ένα σύμβολο υποστήριξης: Είναι η φωνή μας για επείγουσα αλλαγή.

Δείτε στο βίντεο γιατί η Ώρα της Γης είναι σημαντική:

 


Το 2021 είναι μια χρονιά ορόσημο για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Φέτος οι παγκόσμιοι ηγέτες θα κληθούν να λάβουν πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη βιοποικιλότητα και τη φύση. Γι’ αυτό τη φετινή Ώρα της Γης στέλνουμε το μήνυμα για μια νέα αρχή. Διεκδικούμε και απαιτούμε γενναίες αποφάσεις που θα θέσουν τις βάσεις για ένα υγιές μέλλον, όπου ο άνθρωπος και η φύση ευημερούν.

Στις 27 Μαρτίου, στις 20:30, ας ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας, για τη φύση, σβήνοντας συμβολικά τα φώτα για μια ώρα!

 

Μπορούμε, επίσης:

- Να δηλώσουμε συμμετοχή στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ της WWF και στο FACEBOOK EVENT της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης.

- Να αλλάξουμε το cover μας στο Facebook, να κατεβάσουμε banners για τα site μας, αλλά και εικαστικό για να προσθέσουμε το λογότυπό μας. Τα βρίσκουμε όλα ΕΔΩ.

 

Λόγω των συνθηκών και στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί φέτος σε ψηφιακό περιβάλλον και το Σάββατο 27 Μαρτίου μας περιμένουν εκπλήξεις. Θα σας ενημερώσουμε, σχετικά, τις επόμενες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.