Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021

Η ιστορία του άρρωστου γάτου που χτύπησε επίμονα παράθυρο σπιτιού ζητώντας ζεστασιά και βοήθεια!

Viral έγινε στο κοινωνικά δίκτυα η ιστορία του «μελαγχολικού γάτου», μίας αδέσποτης και πολύ άρρωστης γάτας, που χτύπησε το παράθυρο σπιτιού, ζητώντας ζεστασιά και βοήθεια. Δείτε και την φωτογραφία. Τελικά φιλοξενήθηκε και του προσφέρθηκε νοσηλεία στο σπίτι αυτό και κατάφερε να αναρρώσει πλήρως.

 


Μια ανώνυμη γυναίκα από το Κεμπέκ του Καναδά, έμεινε έκπληκτη όταν βρήκε μια μεγάλη πορτοκαλί γάτα να χτυπά το παράθυρο μέσα στο χιόνι, ψάχνοντας ίσως λίγη ζεστασιά. Τράβηξε μια φωτογραφία του αδέσποτου ζώου και ήρθε σε επαφή με την Μαρί Σιμάρντ- την ιδιοκτήτρια του καταφυγίου ζώων «Un Chat à la Fois», η οποία έσπευσε να βοηθήσει.

Η Μαρί, που ονόμασε την γάτα Άσλαν, όπως το λιοντάρι της σειράς «Τα Χρονικά της Νάρνια», είπε ότι είχε «σάπια δόντια, κρυοπαγήματα, δαγκωματιές (αιμορραγούσε κάπου στο σώμα της), ψύλλους, σκουλήκια, διαβήτη και έπασχε από δερματική αλλεργία», λέγοντας στο BoredPanda ότι έκτοτε έχει αναρρώσει: «Ο Άσλαν είναι ένας πολύ στοργικός γάτος. Ξέχασε την πρότερη ζωή του, δεν του αρέσει να ζει έξω. Προτιμά να κοιμάται στον μαξιλάρι του και του αρέσει να τον χαϊδεύουν». 'Ήταν τόσο άρρωστη που δεν θα ζούσε, αν έμενε στο δρόμο.

Ένα τσεκάπ διαπίστωσε πως ο Άσλαν, δεν ήταν άγρια γάτα, αντίθετα επρόκειτο για ένα χαμένο κατοικίδιο ζώο. Η Μαρί πιστεύει ότι οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες της την εγκατέλειψαν και ενώ «έψαξε παντού» δεν μπόρεσε να εντοπίσει ποιος την εγκατέλειψε.

Και πρόσθεσε: «Η λειτουργία του αίματος ήταν πολύ άσχημη και έπρεπε να μείνει στο ιατρείο λίγες ημέρες ακόμη, ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της προτού πάει σε μια ανάδοχη οικογένεια. Ο κτηνίατρος είπε ότι ο Άσλαν ήταν τόσο άρρωστος και εξαντλημένος που δεν θα είχε επιβιώσει τον χειμώνα εάν δεν είχε λάβει άμεση προσοχή».

Το διαδίκτυο ενθουσιάστηκε με την ιστορία της γάτας.

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έμαθαν για την ανάρρωση της γάτας, χάρηκαν. Κάποιος έγραψε: «Το φτωχό πλάσμα πρέπει να έχει πληγωθεί πολύ στην σκληρή ζωή του» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πρέπει να προσέξουμε ο ένας τον άλλον. Στο τέλος, αυτό είναι που έχει πραγματική σημασία». Ένας ακόμη ανέφερες: «Το αγγελούδι ήξερε ότι διάλεξε το σωστό σπίτι. Πάντα με κάποιον τρόπο, το γνωρίζουν. Αυτό με εκπλήσσει».

Φωτογραφία: Αδέσποτη γάτα χτυπά το παράθυρο σπιτιού , Facebook/One cat at a time

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην πηγή: IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.