Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Street Artist γεμίζει τους δρόμους του Παρισιού με χιουμοριστικά Έργα

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Charles Leval, γνωστός ως Levalet, ομορφαίνει τους δρόμους του Παρισιού δημιουργώντας χιουμοριστικά γκράφιτι.

 


Ο Γάλλος καλλιτέχνης Charles Leval, γνωστός ως LEVALET, ομορφαίνει εδώ και χρόνια τους δρόμους του Παρισιού, μέσα από χιουμοριστικά έργα τέχνης. Με στόχο να «δώσει ζωή» στα γκρίζα αστικά τοπία, δημιουργεί σχέδια που εναρμονίζονται και αλληλοεπιδρούν με το περιβάλλον, ενώ συνήθως τα θέματα που επιλέγει είναι αστεία -αλλά πάντα όμορφα.

Ο ίδιος έχει δηλώσει: «Δεν ξεκίνησα να δουλεύω στους δρόμους, επειδή το ενδιαφέρον μου ήταν μόνο εκεί. Αυτό που ήθελα -και αυτό που παραμένει ο στόχος μου- είναι να δουλέψω με την πραγματικότητα και να παράγω τέχνη που είναι ευαισθητοποιημένη για τον περίγυρό της. Δεν θέλω απλά να δείξω μία εικόνα που είναι ικανοποιητική στα μάτια του κόσμου, αλλά να δημιουργήσω τέχνη που αποτελεί ένα μέσο μεσολάβησης, που γίνεται μέρος της εξωτερικής πραγματικότητας, με στόχο να την αλλάξει».

Εμείς συγκεντρώσαμε δέκα από τα πιο εντυπωσιακά έργα του, που ομορφαίνουν την αρχική μας σελίδα στο Instagram και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Φωτογραφία: Street Art στο Παρίσι από τον Levalet

Πηγή, με περισσότερες φωτογραφίες: Σωτηρία Λοϊζου  , MONOPOLI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.