Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

Νοσοκομείο Νίκαιας : Γιατροί και Νοσηλευτές ψάλλουν τα Κάλαντα σε Πτέρυγα Ασθενών Covid

Μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου, μάλιστα ένας εξ' αυτών έπαιζε βιολί, περιηγήθηκαν στους διαδρόμους και τους θαλάμους των ασθενών της πτέρυγας covid ψάλλοντας τα κάλαντα και μοιράζοντας ευχές για υγεία και του χρόνου να κάνουν πρωτοχρονιά στο σπίτι τους.

 


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί στο νοσοκομείο της Νίκαιας όταν γιατροί και νοσηλευτές έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους ασθενείς της πτέρυγας covid του νοσοκομείου.

Νότα αισιοδοξίας

Μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου, μάλιστα ένας εξ’ αυτών έπαιζε βιολί, περιηγήθηκαν στους διαδρόμους και τους θαλάμους των ασθενών της πτέρυγας covid ψάλλοντας τα κάλαντα και μοιράζοντας ευχές για υγεία και του χρόνου να κάνουν πρωτοχρονιά στο σπίτι τους.

Το βίντεο με αυτές τις σκηνές που προσφέρουν στιγμές συγκίνησης αλλά και μια νότα αισιοδοξίας, ενόψει του νέου έτους, ανάρτησε στο twitter o γραμματέας της ΟΕΝΓΕ και γιατρός του νοσοκομείου της Νίκαιας Παναγιώτης Παπανικολάου.

Μάλιτσα δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τις αναβολές εμβολιασμών των υγειονομικών γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Κάλαντα 31/12/20 στους ασθενείς της πτέρυγας COVID από γιατρούς και νοσηλευτές. Από τους δικούς μας ήρωες που αρρωσταίνουν και ενίοτε πεθαίνουν πάνω στο καθήκον. Που για εμβολιασμό ακόμα «δεν ήρθε η σειρά τους» ενώ πρόκοψε να εμβολιαστεί ο κάθε Γκρούεζας».

Κάλαντα 31/12/20 στους ασθενείς της πτέρυγας COVID από γιατρούς και νοσηλευτές. Από τους δικούς μας ήρωες που αρρωσταίνουν και ενίοτε πεθαίνουν πάνω στο καθήκον. Που για εμβολιασμό ακόμα «δεν ήρθε η σειρά τους» ενώ πρόκοψε να εμβολιαστεί ο κάθε Γκρούεζας.https://t.co/7a513ODZj2

P.G. Papanikolaou (@PGPapanikolaou) December 31, 2020

Δείτε το βίντεο:

 


Αχτίδα φωτός στο σκοτάδι

Το βίντεο ανάρτησε και η συλλογικότητα «Μένουμε Ενεργοί» με το εξής σχόλιο:

«Οι Γιατροί, οι Νοσηλεύτριες και νοσηλευτές της μονάδας νοσηλείας Covid-19 του Γενικού Κρατικού Νίκαιας μας εύχονται καλή και αγωνιστική χρονιά! Ένα βίντεο της Όλγας Κοσμοπούλου, μια αχτίδα φωτός στο σκοτάδι, για μια χρονιά που περιμένουμε όλοι και όλες με πολλή ελπίδα! Θα νικήσουμε!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

 

Από το IN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.